Demokrati, yttrandefrihet och allas lika värde är inte värt ett dyft i slutändan!

Man inser hur sjukt Sverige har blivit när man läser Peter Kadhammars ledare i Aftonbladet där han menar att riksdagens statsministeromröstning om Ulf Kristersson tidigare idag var ”en högtidsstund för demokratin”. Karln menar på fullaste allvar att nedröstningen av Kristerson var ”en triumf för demokratin och ett kvitto på att våra politiker inte bara är hederliga, de står för något mycket större än makt och snäva intressen”. Den slutsatsen är ju fullkomligt löjeväckande – vilken planet kommer Kadhammar ifrån?

Dessa sju partiledare med Annie Lööf och Jan Björklund i spetsen, har inte gjort något annat sedan den 9 september förutom att agera ohederligt, sätta sina egna intressen främst samt sträva efter makten. Det finns inget demokratiskt överhuvudtaget över dagens agerande, lika lite som hela sjuklöverns agerande de senaste veckorna gentemot Sveriges tredje största parti. Att fullkomligt köra över väljarna och ignorera ett valresultat stavas snarare demokratur!

Moderaterna och Kristdemokraterna har i sista stund lyckats skrapa ihop lite anständighet och åtminstone försökt göra det bästa av situationen. Men med ett starkt vänsterblock, som numera huserar även de före detta mittenpartierna C och L, var det dömt att misslyckas redan på förhand.

Jag har många gånger sagt att Anna Kinberg Batra var en västanvind i jämförelse med Ulf Kristersson och att det var synd att Moderaterna sparkade ut henne bara för att hon var före sin tid genom att öppna för samtal med Sverigedemokraterna, men faktum är att det idag hade kvittat om det var AKB eller Kristersson som stått där – alla individer som får kontakt med sin ryggrad samt sitt sunda förnuft och försöker agera med folkets bästa för sina ögon, stämplas omgående som paria samt åker ut med huvudet först. Så mycket betyder demokrati, yttrandefrihet och allas lika värde i det här landet när allt ställs på sin spets!

Kan någon för övrigt förklara för mig hur Annie Lööf är funtad? Hur kan man först medverka till att avsätta en statsminister, vilket man dessutom firade som en stor seger, för att blott några veckor senare rösta för hans favör samtidigt som man öppnar för att återinsätta honom som statsminister? Hon framstår i mina ögon som antingen en ytterst förvirrad och splittrad person – alternativt har hon varit köpt hela tiden och är en väldigt bra skådespelerska! Det sistnämnda är inte helt otänkbart med tanke på utfallet i omröstningen kring afghanamnestin.

Jag får i alla fall säga grattis till min vän som för någon vecka sedan kom med sin analys om vad som skulle hända – hittills har han prickat in alla rätt och ger herr Talman sonderingsuppdraget till Annie Lööf imorgon är det full jackpott! Bedrövligt att vi ska behöva ha en sådan lekstuga i vår riksdag!

Den 10 december kommer migrationsavtalet i Marocko att skrivas under och fortfarande inte ett ljud i skällan varken från media eller politiker. Det blir alltmer uppenbart att spelet i riksdagsgalleriet enbart är till för att hålla fokus borta från annat och att man avser smyga igenom detta kamikazeprojekt utan svenska folkets vetskap!

Det har varit otydligt huruvida övergångsregeringen skall kunna skriva på detta avtal eller inte, men enligt vad som står i lagboken så kan en sådan regering göra precis allting utom att utlysa ett extraval, så ärligt talat ser det rätt kört ut för Sverige!

Jag har idag författat ett debattinlägg om migrationsavtalet som jag har skickat till alla stora tidningsredaktioner, men ni vet lika väl som jag att samtliga troligtvis kommer att tacka nej eftersom order uppifrån ger klara och tydliga direktiv om locket på samt att de alltid refuserat mina texter hittills, men det är åtminstone värt ett försök eftersom sociala medier bara når en bråkdel av befolkningen.

bild.jpg

 

Annonser

En reaktion till “Demokrati, yttrandefrihet och allas lika värde är inte värt ett dyft i slutändan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s