För ett år sedan var protesterna i full gång mot denna tvångsskatt och imorgon smäller det – tyvärr inte till vår fördel!

För snart ett år sedan skrev jag detta debattinlägg om public service-skatten och strax innan riksdagsledamöterna gick på jullov skickade jag in petitionen mot tv-skatten med över 6.000 underskrifter till Alice Bah Kuhnkes departement.

Efter det har den valsat runt i utskottet och imorgon är det således dags för den slutliga omröstningen i riksdagen, men det ser otroligt mörkt ut för oss hederliga skattebetalare och det enda parti som kommer att rösta emot förslaget är SD.

Jag förstår verkligen inte varför Moderaterna och Kristdemokraterna stödjer ett så befängt förslag när man vet att det är ett fullständigt oneutralt organ som man tvingar svenska folket att finansiera, trots att det enda rätta vore att det sker på frivillig basis!

Återigen ber vi en stilla bön trots att vi vet att det är lönlöst. Demokratin är död och demokraturen är sedan en tid tillbaka redan ett faktum!

FB_IMG_1542106302171.jpg

Annonser

5 reaktioner till “För ett år sedan var protesterna i full gång mot denna tvångsskatt och imorgon smäller det – tyvärr inte till vår fördel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s