16-årig pojke mördad framför sina föräldrar i London – meanwhile in Sweden… har politikerna kafferep och smider ränker mot varandra istället för att bete sig som vuxna och ta ansvar för anarkin som breder ut sig över landet!

Fyra män i åldrarna 20, 21, 22 och 23 år gamla, har arresterats misstänkta för mord efter att den 16-årige John Ogunjobi höggs ihjäl framför sina föräldrar på öppen gata i södra London den 5 november.
Enbart den vecka som Ogunjobi mördades, höggs fem andra personer ihjäl i fem separata attacker. Så här långt i år har 119 våldsamma dödsfall rapporterats i huvudstaden.
Jag undrar hur många skottlossningar och knivhuggningar vi är uppe i här i Sverige, med tanke på att det är nya incidenter varje dag och ingen knappt bryr sig längre. Det är tragiskt när svarta rubriker som för några år sedan hade skapat ramaskri, numera inte ens får människor att höja på ögonbrynen. Det grova våldet är numera en del av vår vardag och imorgon väntar nya offer!
boy
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s