Ny rapport om våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet i Sverige visar att en majoritet av individerna har rötter i andra länder – samtidigt menar två danska debattörer att utan invandring hade Danmark varit ett mer välmående land med mindre kriminalitet!

Samtidigt som nya skottlossningar rapporteras i media, presenterades idag en ny rapport om våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet i Sverige. Arbetet har utförts av ”Institutet för framtidsstudier” på uppdrag av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) och rapporten visar att den domineras av personer som har rötter i andra länder.

I forskningen ingår bland annat MC-gäng, fotbollsfirmor, islamistiska grupper, gatugäng, maffia och vit makt-rörelser. 67% av personerna i rapporten är födda i Sverige, men en majoritet har rötter i andra länder – antingen är de själva födda utomlands eller så är någon av deras föräldrar det.

Under det senaste året har vi först fått reda på att majoriteten av våldtäktsmännen i Sverige är födda utomlands eller har föräldrar som är det och nu ser vi då svart på vitt att både gängkriminella och medlemmar av religiösa extremistgrupper domineras av precis samma sak – det vill säga, vi har fått fakta på hand att vi indirekt importerar grov kriminalitet till Sverige!

Hade sjuklövern tagit sitt förbannade ansvar och beställt en ny BRÅ-rapport redan för flera år sedan när Sverigedemokraterna föreslog detta, så hade vi kanske kommit en bit på väg med förbättringsarbetet. Men istället har man benhårt vägrat att lyssna på någon annan än sig själva och så klart PK-etablissemanget samt oseriösa forskare som Jerzy Sarnecki, som försöker sopa sanningen under mattan och släta över det med någon klichéartad förklaring.

Allt bygger på ett utanförskap som byggts upp under flera decennier tack vare en fruktansvärt oansvarig politik signerad den borgerliga såväl som den röda regeringen. Trots att sanningen knackat på dörren under en längre tid, har man ändå fortsatt att stoppa huvudet i sanden och blåneka. Det har helt enkelt inte funnits något ”behov” av att ta reda på fakta varken från den föregående borgerliga eller den nuvarande rödgröna regeringen. Skamligt!

Tack vare våra politikers ignorans i årtionden, har man byggt upp en smältdegel som till slut exploderat och skapat många utanförskapsområden runt om i Sverige. Dessutom har våra öppna gränser i kombination med öppna hjärtan-politik bäddat för nya rekryter. Hade det varit någon tåga i svenska folket så hade man sett till att straffa ansvariga politiker istället för att hela tiden ge dem nytt förtroende!

Intressant i sammanhanget är att två danska debattörer, Mikkel Andersson och Niels Jespersen, i en ny bok argumenterar för ett totalt stopp för alla asylsökande i Danmark. En av deras slutsatser är att utan invandring så skulle Danmark vara ett mer välmående land med mindre kriminalitet!

Således sitter nu sju partier på pottkanten, men det sjuka är att man trots att vi nu befinner oss vid ett vägskäl där man har möjlighet att välja en ny mer ansvarsfull väg som på ett bättre sätt skulle tillgodose våra barns framtida trygghet, är man fortfarande inte kapabel att ta till sig fakta. Istället fortsätter man att behandla SD som rabiessmittade kaniner istället för att med öppna ögon ta till sig konkreta förslag på problemen samt börja arbeta för ett nytt Sverige där vi värnar om medborgarna och ställer krav på att alla drar sitt strå till stacken!

https://www.iffs.se/…/valdsbejakande-extremism-och-organis…/

http://www.friatider.se/invandrare-dominerar-i-studie-om-or…

https://www.berlingske.dk/…/uden-indvandring-ville-danmark-…

FT.jpg

Annonser

3 reaktioner till “Ny rapport om våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet i Sverige visar att en majoritet av individerna har rötter i andra länder – samtidigt menar två danska debattörer att utan invandring hade Danmark varit ett mer välmående land med mindre kriminalitet!

  1. ”Hade det varit någon tåga i svenska folket så hade man sett till att straffa ansvariga politiker istället för att hela tiden ge dem nytt förtroende!”
    Svenska folket i gemen är totalt ointresserade av politik och slår därför dövörat till när t.ex. SD talar om verkligheten. Man vill inte höra, man vill inte inse, man vill helt enkelt fortsätta leva i en rosa bubbla och inget får spräcka denna bubbla. Därför fortsätter man att rösta som man alltid gjort – det har ju funkat förut så varför skulle det inte funka nu? Ungefär så resonerar de flesta och de är i majoritet. Tids nog så kommer även deras bubbla att spricka med en dov knall och då men först då inser de att verkligheten har kommit ikapp dem. Men allt är alldeles för sent för att vrida klockan tillbaka, då återstår endast fly eller kapitulera. De flesta kommer att välja det senare alternativet.

    ”…utan invandring så skulle Danmark vara ett mer välmående land med mindre kriminalitet!” Så sant som det är nedpräntat, detsamma gäller Sverige och övriga länder som som skyltat med refugee welcome! Vilka är då de skyldiga? I första hand politikerna förstås, i andra hand de röstberättigade korkskallarna som inget begriper och fortsätter att rösta för nedmonterandet av landet och välfärden. Ack arma värld som bebos av imbecilla korkskallar som inte inser vad som är bäst för dem själva…

    Gilla

  2. Det här har ju syltryggarna inom rättsväsendet känt till länge.Vissa avdelningar på fängelserna hyser ju tidvis till hundra procent folk som är första eller andra generationens invandrare plus yrkeskriminella från främst östeuropa så ja,över längre tid är mellan tummen och pekfingtet 70 procent av fängelsekunderna personer med tydliga rötter i andra länder.Det är ett hån mot oss alla och särskilt för de invandrare som arbetar och kämpar på i vårt land.De får oskyldigt klä skott för kriminella invandrare.Lås in det multikriminella packet för gott oavsett om de är etniska svenskar eller invandrare som begår brott.Jag är pissed på den djäv.a flathet som ansvariga politiker uppvisar.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s