Min våta politiska dröm är inom räckhåll – men det är bara en illusion!

Idag meddelade Moderaternas partiledare Ulf Kristersson att han ämnar bilda regering med Kristdemokraterna och att det således blir en renodlad M+KD-regering med stöd av SD. Detta är min ultimata våta politiska dröm!

Synd bara att det kommer att falla platt i statsministeromröstningen på onsdag tack vare landsförrädarna i Centerpartiet och Liberalerna som allierat sig med Vänsterblocket för att rösta ned Kristersson. Egentligen är därför allt detta ståhej helt onödigt och det rör sig bara om en transportsträcka fram till en på förhand avgjord omröstning.

Tänk om vi ändå hade haft kompetenta politiska företrädare med råg i ryggen som i våra grannländer Norge och Danmark – vilka möjligheter som skulle öppna sig för att äntligen ta tag i våra kärnproblem, istället för att aktivt fortsätta blunda och iklä sig en sorts påhittad hjälteroll som Annie Lööf och Jan Björklund är fullt upptagna med.

I framtiden när våra barn frågar oss varför ingen gjorde något istället för att handfallna stå och se på, så kan vi hänvisa till Centerpartiet och Liberalerna med dess företrädare Lööf och Björklund som tillsammans såg till att slå i sista spiken i kistan innan man sparkade ned oss i avgrunden.

Jag följer en serie som heter Blacklist där den intressanta huvudkaraktären Raymond Reddington alltid lyckas ”trolla bort” obekväma personer som sätter käppar i hjulet för honom – vi hade behövt en sådan som honom nu som kunde se till att Lööf och Björklund praktiskt nog försvinner spårlöst på onsdag morgon och inte återfinns förrän tidigast på fredag. Då kanske folk som tillhör borgerliga partier äntligen börjar våga stå upp för sina ideal och faktiskt rösta fram en borgerlig statsminister, istället för att sälja ut sig till vänsterpacket!

Man får be en stilla bön och hoppas på ett mirakel helt enkelt!

20181112_112935.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Min våta politiska dröm är inom räckhåll – men det är bara en illusion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s