År 1945 inträffade historiens största incident av massvåldtäkt när 2 miljoner tyska kvinnor blev våldtagna av sovjetiska soldater från Röda Armén!

I Sverige genomlider vi just nu en våldtäktsepidemi medan våra makthavare låtsas som att det regnar, men vi är långt ifrån ensamma. Världen över sker våldtäkter dagligen på både kvinnor och barn – oftast i en mycket större omfattning. I den danska tidningen Politiken rapporterar man idag från den Demokratiska Republiken Kongo, där minst 200 kvinnor blir våldtagna varje månad – även barn under 5 år utsätts för sexuellt våld.

Men historien igenom har våldtäkt används som ett effektivt vapen, så även under slutet av andra världskriget – något som jag själv inte visste om.

Mellan januari och augusti 1945, inträffade historiens största incident av massvåldtäkt i Tyskland, där upp mot två miljoner tyska kvinnor blev våldtagna av sovjetiska soldater från Röda Armén.

Enligt sjukhusrapporter rapporterades det enbart mellan april och maj över 100.000 våldtäktsfall i Berlin, medan Ostpreussen, Pommern och Schlesien hade över 1,4 miljoner våldtäktsfall.

Sjukhusrapporterna visar också att aborter utfördes på daglig basis på alla tyska sjukhus.

Natalya Gesse, som var en sovjetisk krigskorrespondent vid den här tiden, menar att sovjeterna inte brydde sig om åldern på sina offer utan att de ryska soldaterna våldtog varenda tysk kvinna mellan åtta och åttio år – ”det var en armé av våldtäktsmän”.

Det här medförde att 200.000 flickor och kvinnor dog på grund av sjukdomar – särskilt eftersom ögonvittnen berättar att offren blev våldtagna upp mot 70 gånger under den här perioden.

Röda arméns soldater ska ha massvåldtagit tyska kvinnor som en sorts hämnd mot deras fiende – den tyska armén. De kände att det var deras rättighet att göra så eftersom den tyska armén hade våldfört sig på deras moderland genom att invadera det. Dessutom hade de inte varit i kontakt med kvinnor under lång tid, vilket ökade deras djuriska instinkt.

En sovjetisk major berättade för en brittisk journalist att soldaterna oftast var så hungrande efter sex att de ofta våldtog kvinnor som var i åldern 60-80 år.

År 1948 minskade antalet våldtäktsfall drastiskt efter att de sovjetiska trupperna kallades tillbaka till sina läger i Ryssland.

Låter helt galet och jag har aldrig hört talas om det tidigare, men man lär sig något nytt varje dag. Vilket förfärligt öde för alla dessa kvinnor!

https://english.alarabiya.net/en/features/2018/03/11/PICTURES-The-largest-mass-rape-in-history.html

russia.jpg

Annonser

3 reaktioner till “År 1945 inträffade historiens största incident av massvåldtäkt när 2 miljoner tyska kvinnor blev våldtagna av sovjetiska soldater från Röda Armén!

  1. Mera info beträffande andra världskriget:

    ”De allierade hade, lika kategoriskt som vad gällde nazisternas behandling av judar i allmänhet, bestämt sig för att utplåna det tyska folket, först genom terrorbombningarna av Hamburg, Kassel och Dresden, sedan genom att beslagta alla livsmedel i landet och genom svältransoner till de överlevande tyskarna, i deras tycke legalt, utplåna även en tysk civilbefolkning som knappast kunde lastas för Hitlers vansinne. Genom matransoner motsvarande fem brödskivor om dagen under två år mördade de allierade 13 miljoner tyskar – efter krigsslutet. Tillsammans med de 8 miljoner tyskar som dog under själva kriget slutar dödssiffran för Tyskland på 21 miljoner totalt. Detta kan jämföras med knappt en halv miljon för Storbritannien och USA respektive.”

    https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/08/04/spoken-fran-det-forflutna-kan-man-springa-ifran-sanningen/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s