Svenskar är inga rasister – enbart realister!

Äldsta sonen har länge tjatat om att vi ska bo på hotell och äta hotellfrukost som han älskar och nu fick han sin önskan uppfylld. Nu på morgonen avnjöts därför en traditionell Scandic-frukost efter en natt i Malmö. Även om min uppgift mestadels bestod av att hämta saker till barnen, så var det ändå skönt att för en gångs skull sätta sig vid ett dukat bord samt så klart slippa disken.

Inom hotellbranschen är majoriteten av de anställda invandrare – främst i köket, disken och städ. Det är bra att de på det sättet får in en fot på arbetsmarknaden, men också lär sig språket.

Jag satt med min tekopp och betraktade myllret i matsalen och noterade också hur väl bemött personalen blev av gästerna. Afrikanen som samlade ihop disk, den asiatiska kvinnan som gick runt och erbjöd kaffe till gästerna, sydamerikanen som stekte bacon samt gjorde äggröra etc. – samtliga bemöttes med leenden och ordet tack.

Media och majoriteten av politikerna kan inte nog understryka hur rasismen breder ut sig över landet och man förfäras över hur många vidriga rasister det finns – men de har fel!

Sverige och svenskarna är inte särskilt rasistiska överhuvudtaget, jag skulle tillstå att säga att svenskar är mindre rasistiska än många andra folkslag i världen.

Etablissemanget borde slå upp vad ordet betyder, för det finns nog ingen mer missbrukad term än ordet rasist. Att svenska folket har fått nog av att ekonomiska migranter samt deras anhöriga väller in i landet och får PUT utan riktiga skyddsskäl samt att grovt kriminella individer som saknar svenskt medborgarskap ändå får stanna i landet, har ingenting med rasism att göra!

Snarare är folk förbannade och trötta på våra politiker som drivit denna oansvariga och destruktiva politik under flera decennier och som ämnar fortsätta med öppna hjärtan-politik även fortsättningsvis trots att både kalkyler såväl som sunt förnuft talar emot hela konceptet!

Det är inte rasistiskt att tycka att det är nog nu och att vi måste ta hand om de som är här först, innan vi tar in fler – det är snarare realistiskt! Ett migrantstopp är välbehövligt för vårt blödande land tills vi har rett ut våra interna problem samt stöpt om vår migrationspolitik till att bli lika restriktiv som i Danmark. Vi är i stort behov av en kraftfull signalpolitik!

Hade Sverige inte varit världens mest generösa bidragsparadis, så hade vi haft väldigt mycket mindre problem och det är därför en gåta för mig varför våra politiker helt enkelt inte stryper tillgången till smörgåsbordet som är en belastning för hela samhället. Det kommer garanterat att komma färre migranter och de få som kommer, är kanske riktiga flyktingar för en gångs skull! Hur svårt kan det vara? Våra makthavare vet att ladorna kommer att gapa tomma till slut, så det är dags att agera!

Nej, svenskarna är sannerligen inte särskilt rasistiska – det är snarare invandrarna själva som har svårt att respektera andra människor med avvikande etnicitet och religion. Därför blir det en riktig härdsmälta när man blandar så många intoleranta människor med olika nationaliteter och religioner – särsilt eftersom de tar med sig sina konflikter till sitt nya land, vilket sedan går i arv till nästa generation.

Ja, vi har så mycket att bena ut och arbeta med att det säger sig självt att det inte går att fortsätta fylla på med nya migranter i all oändlighet utan att ta tag i kärnproblemen. FN:s nya migrationsavtal som vill göra migration till en mänsklig rättighet, kan vara den sista spiken i kistan för Sverige.

30314572-origpic-7dbe97.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Svenskar är inga rasister – enbart realister!

  1. Det är många som lever på att fabricera historier om rasism.Till exempel Expo hittar på en fantasihistoria,väver ihop den och säljer den vidare till lämplig journalist eller organisation som i sin tur kan väva vidare och tjäna pengar på den.Man kommer aldrig att släppa rasisttemat så länge det är en affärsverksamhet,men just det faktum att man tjänar pengar på att fabricera gör dessa organisationer som tex Expo mindre trovärdiga och hur pass dåligt det är för att bekämpa verklig rasism säger sig själv.Ropar man alltför ofta att vargen utan att den kommer överraskas man rejält den dagen vargen verkligen kommer.Radikal islam och islamism är den varg som vare sig Expo eller politiker kan slå mynt av.Det är helt enkelt inte lönsamt på kort sikt men vore en samhällsvinst ifall man på allvar tog tag i det.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s