Svenska folket måste resa sig och hitta framtidstron igen!

Under hela mitt liv har jag varit rätt så ensam tack vare att jag flyttat omkring och ju äldre man blir ju svårare blir det att hitta nya vänner. Sedan är jag av olika skäl lite av en ensamvarg som person. Detta är dock inte något unikt för mig, utan det är många där ute som på ett eller annat sätt känner sig ensamma – både svenskar som har bott här i hela sitt liv, såväl som nysvenskar.

En grundpelare för varje land är att man har en stark ledare med stort stöd bland folket så att man kan förena medborgarna i gemenskap och solidaritet. Detta har inte Sverige, vilket gör att ensamheten, polariseringen och isoleringen istället ökar. Faktum är att om vi skall särskåda valresultatet så är det inget parti som har folkets stöd, utan det är spridda skurar rakt över linjen. Det betyder att folket inte känner förtroende för någon av partiledarna att leda landet och inta den viktiga positionen som statsminister. Är det inte ytterst märkligt att man då överväger att ge makten till en person som enbart har åtta procents stöd i ryggen?

De senaste mandatperioderna har sju partier sett till att splittra folket i två delar:

1. De som inbillar sig själva att Sverige gör en humanitär insats genom att ta emot några få migranter i vårt land, istället för att hjälpa tusentals utsatta människor på plats och som vill att vi ska fortsätta med denna oansvariga samt destruktiva öppna hjärtan-politiken.

2. De som vill göra precis tvärtom, det vill säga stänga gränserna och ta hand om alla de som vi har i landet innan vi tar in fler. De som söker skydd i vårt land skall dessutom ha riktiga skyddsskäl istället för som nu när ekonomiska migranter söker asyl.

Men i Sverige är det inte acceptabelt att tycka annorlunda och etablissemanget respekterar inte individens rätt att hysa en annan åsikt än den som de själva anser vara politiskt korrekt. Så det man har gjort, förutom att se till att landet är extremt polariserat, är att se till att ännu fler människor känner sig ensamma och åsidosatta. Genom att spotta, smutskasta och stämpla alla människor som tänker utanför boxen, så isolerar man samtidigt en väldigt stor grupp människor. Politikerföraktet är därför enormt och det är inte konstigt att ingen politisk kandidat har folkets kärlek eftersom ingen heller förtjänar det!

Tidigare idag såg jag en video från Polen, där man idag firar sin nationella självständighetsdag. Tusentals människor, både gamla och unga, vandrade stolta tillsammans med flaggor genom staden och de kände solidaritet. När skall vi åter få känna detta i Sverige? När skall man sluta skambelägga människor för att de känner stolthet över sitt land och sin flagga?

Sveriges folk har fallit och vi har legat kvar på marken allt för länge medan våra makthavare behandlar oss som sopor! Vi behöver hitta vår identitet igen och känna framtidstro samt stolthet över Sverige, men detta är inte möjligt med det nuvarande styret som behöver bytas ut! Så länge de nuvarande politiska företrädarna inte gör sig förtjänt av folkets kärlek så kan de heller aldrig vinna den. De må utropa sig själva som vinnare eftersom de varken hör eller ser något annat än sitt eget ego, men statistiken talar sitt tydliga språk – ingen av dem förtjänar statsministertiteln!

Min önskan är givetvis att de skall rannsaka sig själva samt göra om och göra rätt, men jag finner det föga troligt att det överhuvudtaget är möjligt.

För min del hade det räckt att höja blicken och se på folket:
– se de gamla som knappt har råd till brödfödan eller mediciner, — se alla unga som tyngs av psykiska problem som de inte får hjälp med i rätt tid,
– se på alla stackars lärare som sliter varje dag med att försöka utbilda alltför stora klasser med elever som inte visar någon respekt överhuvudtaget,
– se på alla underbetalda poliser utan resurser som dagligen försöker upprätthålla ordningen i ett laglöst land med sitt liv som insats,
– se på alla brottsoffer och deras anhöriga som man trampar på genom att inte straffa grovt kriminella individer samt utvisa dem i de fall de saknar svenskt medborgarskap,
– se på all underbetald vårdpersonal som släpar sig upp ur sängen varje dag för att rädda liv trots undermåliga resurser och ett alltför pressat schema,
– se på alla sjuka patienter som dör i väntan på operation eller som tvingas vänta i evigheter på akuten samtidigt som gängkriminella går före i kön,
– se på alla illegala migranter som istället för att vara tillbaka i sina hemländer tar upp våra resurser med fri vård och skolgång,
– se på våra överfyllda fängelser där väldigt många hade kunnat utvisas istället för att ta upp plats och resurser,
– se på alla små flickor som tvingas bära heltäckande tält och slöjor samt genomgå könsstympning och tvångsgifte,
– se på alla parallella samhällen med shariapoliser vars existens man hellre ignorerar än tar sitt ansvar för att stoppa,
– se på alla moskéer med radikala imamer som spyr ut hat och indoktrinerar nya jihadister,
– se på alla judar och andra minoriteter såväl som HBTQ-människor som inte längre känner sig trygga i Sverige,
– se våra oskyldiga barn i ögonen och försök ingjuta lite hopp!

Det finns så många problem i landet men majoriteten av våra politiker vill inte se dem och så länge vi är kvar i detta ekorrhjul så kommer människor fortsätta att känna ensamhet, ilska, frustration och förakt!

falla

Annonser

3 reaktioner till “Svenska folket måste resa sig och hitta framtidstron igen!

 1. Så sant du skriver! Mitt hjärta blöder och trots att jag i grunden är en positiv person så ser jag endast mer och mer hopplöshet. Var finns den starke ledaren som vi så intensivt behöver!

  Gillad av 1 person

 2. Det är smärtsamt att ha förmågan att se.Vi som ser står ofta ensamma.Ett bra exempel är ju när man påtalar något fel i livsmedelsbutiker,istället för att folk sluter upp så utsätts den som påtalat för övriga kunders ogillande,man rynkar på näsan och sätter sig till doms över någon som ”inte vill äta gammal ost”typ.Det är ett slags avundsjuka mot de som vågar säga ifrån.Typ”vi står ut med gammal ost så vem är hen att klaga”.
  Jag har en förmåga att lätt se var problem kan föreligga.Det är ingen förmåga jag söker utan det bara kommer över en.
  För kanske fem år sedan var den fasta telefonledningen trasig.Jag meddelade fel och efter några dagar stod det några män som på gården som på stapplande svenska förklarade att felet nu var avhjälpt.Efter några dagar återkom fel igen.Jag ringde nu Telia och fick tag i en svensk telemontör som upprört förklarade att Telia har underleverantörer som tillhandahåller linjemontörer från Azerbadjan.Det förhållandet kunde jag väl i sig acceptera men vid närmare eftertanke slog det mig hur i helvete man kan ta in främlingar att ha fri tillgång till det svenska telenätet.Dessa Azerbadjanska telemontörer har fri tillgång till kopplingsskåp där man enkelt kan avlyssna all teletrafik till och från och inom Sverige,inkluderat all datortrafik.Man har detaljkunskap om det svenska telenätet och kan utföra sabotage och störningar.Jag har påtalat det för SÄPO men ingenting händer tydligen för det stod en förmodligen Azerbadjansk linjemontör parkerad på granntomten för mindre än ett halvår sedan.Det är frustrerande att människor utan dokumenterad bakgrund så lätt kan vistas i Sverige och utföra arbeten som bör vara säkerhetsklassade.Hur utför man en trovärdig bakgrundskontroll på människor från utlandet.Det gör ont att se Jenny och man inte bara känner sig ensam,man är det verkligen.

  Gillad av 1 person

  1. Jag får verkligen hoppas att du Rolf inte röstat på ett politiskt parti på vänstersidan som tillåter just detta! (Det sju stycken att välja på.)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s