Sverige befinner sig icke i ett allvarligt parlamentariskt läge – vi saknar däremot en stark ledare som vågar slå näven i bordet!

Man läser ofta i media om ”det parlamentariska svåra läget” i Sverige och ”utmaningarna” som våra politiker ställs inför. Men i realiteten är detta bara ett dåligt försöka att släta över det riktiga problemet och så länge stora delar av befolkningen tycker att det är viktigare vem som vinner idol eller vilket fotbollslag som skall ta hem SM-guldet istället för att se igenom våra makthavares dimridåer, vars syften är allt annat än ädla, så kan det fortsätta obehindrat.

Egentligen är det inte alls svårt att tillfredsställa svenska folket och göra sin plikt för landet, det handlar bara om inställning, kurage och kampvilja. Jag skriver om nyheter från olika delar av världen och man ser lätt vilka typer av inlägg som ger mest reaktioner och delningar – det handlar främst om starka politiska ledare som vågar stå upp för sitt folk mot överheten i EU eller för den delen FN.

Danmarks och Norges allt stramare migrationspolitik, hårda krav på integrationspolitiken, hanteringen av den grova brottsligheten samt burka- respektive slöjförbudet i länderna gör att folk är villiga att emigrera till våra grannländer och uppgivenheten över varför dessa länder som ligger så nära oss kan, när inte vi själva kan, ligger som en våt filt över kommentatorsfälten.

Politiska företrädare för Österrike, Ungern, Italien och de övriga Visegradsländerna gör spektakulära uttalanden hela tiden inom både migration, rättsväsende och genuspolitik, samtidigt som de flyttar fram sina positioner gentemot EU och FN. Detta genererar en berusande glädjeyra bland människor, men framförallt lämnar det ett tomrum av en stark och kompetent ledare i vårt eget land.

FN:s migrationsavtal som ska skrivas under i Marocko om blott några veckor är en annan intressant smältdegel, där många länder diskuterar avtalets fördelar och nackdelar för fullt både i media, men framförallt i landets riksdag. Emellertid är det tyst som i graven i Sverige och både gammelmedia, såväl som våra politiker gör sitt bästa för att tiga still. Det är uppenbart att det är en strategi för att dra oss alla vid näsan och mygla igenom ett avtal som är spiken i kistan för gott för vårt en gång så vackra och stolta land.

En bild av en kvinna som stolt tagit av sig sin slöja och låter vinden blåsa genom håret i Iran blir bemött med jubel och hjärtan, men här i Sverige göder vi istället kvinnoförtrycket på daglig basis och sätter det på piedestal. Några tidningar här i Sverige har gjort ingående reportage om hur radikal islam och framförallt salafism breder ut sig från norr till söder samt specificerat konsekvenserna av detta och vad som ligger bakom – det vill säga en fruktansvärt oansvarig politik signerat sju partier med främsta fokus på rött. Ändå ser vi inga politiska reaktioner, inga feminister på gatorna och framförallt förstår inte medelsvensson vad det kommer att ha för inverkan på samhället när deras egna barn växer upp.

Jag har det senaste året radat upp exempel på länder som väljer att satsa på att hjälpa människor på plats i konflikthärdarna istället för att hjälpa ett fåtal i sina egna länder, något som gemene man så klart även vill att Sverige skall göra eftersom det uppenbarligen är det enda rätta samt så klart det mest effektiva och humana sättet – det behöver man inte vara Einstein för att förstå! Men i landet mellanmjölk där man har som nationalsport både från media och politikers håll att indoktrinera befolkningen med öppna hjärtan-politik som istället dränerar landet istället för att lyfta det, är en sådan liten sak omöjlig att genomföra.

Detsamma gäller Israel-Palestina-frågan, där svenskarna indoktrineras från barnsben att tycka att Israel är den stora satan och Palestina det oskyldiga lammet som bara behandlas illa. Man har även lyckats med konststycket att hjärntvätta befolkningen till att tycka att det är fullt acceptabelt att vi använder svenska skattepengar för att bistå terrororganisationer. Jag tror aldrig att jag har sett ett större falskspel än det som Socialdemokraterna ägnat sig åt i flera decennier och det mest makabra är så klart att svensken fortsätter att rösta fram idioterna i varje val! Som man bäddar får man ligga heter det visst, men tyvärr innebär det även att vi andra som inte håller med också måste fortsätta ligga rejält obekvämt!

Benar vi ut allt detta så inser man rätt snabbt att det inte handlar om något svårt politiskt läge eller ”låsningar” som verkar vara det nya modeordet, utan här handlar det om ren och skär ignorans samt egoism! För vilket svenskt parti är det egentligen som har konkreta lösningar inom just de bitar som Sverige har stora problem med och som gör att en stor del av folket tittar med avund på andra länder? Just det Sverigedemokraterna – det mest stigmatiserade partiet i landets historia! Ett parti som övriga fåntrattar till politiker inte vågar ta i med tång, trots att SD nu är tredje största parti – man vågar inte ens sätta sig vid ett förhandlingsbord och uppföra sig som civiliserade människor!

Där gott folk har vi roten till allt ont och våra folkvalda politikers dumhet och rädsla är det som driver landet bakåt istället för framåt samt tillåter att full anarki råder! Hade de tagit sig i kragen den 10 september och vågat ta tjuren vid hornen direkt, samtidigt som media slutade med sitt löjliga brunsmetande på alla som vågar öppna munnen, så hade vi nu haft en regering på plats som kunde göra sitt jobb med att styra landet – men framför allt hade man kunnat tillfredsställa befolkningen genom att införa de lagar och regler som behövs för att stoppa det sjunkande skeppet för att glida ännu längre ned mot botten.

Det är på tiden att vi börjar se om vårt eget hus och dess invånare, vilket egentligen inte är särskilt svårt och det är uppenbart vad som behöver göras, det är bara det att ingen vågar säga det högt. Med rätt person vid rodret skulle man med några enkla medel kunna täppa till en hel del hål som just nu utnyttjas för fullt av människor som både saknar skyddsskäl och intresse för att försörja sig själva, men den personen är definitivt inte Annie Lööf som uppbackad av vänsterblocket och Liberalerna står redo att köra landet i botten. Tyvärr pekar mycket på det scenariot de kommande veckorna och då är det dags att svenska folket att för första gången i sina liv mobilisera sig samt gå man ur huse för att högt och tydligt säga NEJ till denna idioti!

Men just det, jag glömde bort att vi inte gör så i Sverige – istället förlitar vi oss på att våra ”renhåriga” och ”ytterst kompetenta” politiska företrädare skall leda oss in i trygghetens varma famn så som de gjort de senaste mandatperioderna! Åh, den som ändå vore kung med politisk makt för en dag!

change.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Sverige befinner sig icke i ett allvarligt parlamentariskt läge – vi saknar däremot en stark ledare som vågar slå näven i bordet!

  1. Av dessa politiker som dansar på bordet idag, är det omöjligt att hitta någon som inte är kriminell.

    Precis som det är inom polisen och domare sektorn!

    Vilket egentligen bör betyda, att alla inblandade borde bytas ut, innan ordning kan skapas.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s