Nu rasar debatten om FN:s migrationsavtal i det tyska parlamentet – i Sverige är det fortsatt locket på som gäller!

Medan Sverige tiger om FN:s migrationsavtal där man vill göra migration till en mänsklig rättighet som skall skrivas under i Marrakech i December, så diskuteras frågan för fullt i Europa.

Angela Merkel hade inte alls tänkt diskutera avtalet i parlamentet, men efter att Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz förra veckan meddelade att Österrike inte kommer att skriva under avtalet, så har frågan hamnat överst på agendan. Det tyska partiet AfD driver frågan hårt och målet är att få Tyskland att inte skriva på avtalet. Idag fortsätter den hetsiga diskussionen i parlamentet.

USA bestämde sig redan förra året att inte medverkar i detta förkastliga avtal och på senaste tiden har flera andra länder följt deras exempel. Australien, Polen, Ungern, Österrike och Schweiz har alla sagt nej och flera länder överväger att ansluta sig.

Meanwhile in Sweden… INTE ETT LJUD eftersom vi inte ens har en regering på plats. Istället är det full lekstuga om vem som ska få makten och härligheten. Mycket pekar på att Kristersson kommer att kölhalas nästa vecka och att Annie Lööf tar över med stöd av V, MP och S – då är avtalet så gott som signerat!

https://www.berlingske.dk/internationalt/i-skal-ikke-undre-jer-hvis-vi-om-tre-aar-kun-er-100-i-den

fn.jpg

4 reaktioner till “Nu rasar debatten om FN:s migrationsavtal i det tyska parlamentet – i Sverige är det fortsatt locket på som gäller!

  1. Jag blir så förbannad över hur det bestäms över huvudet på oss, folket, som betalar deras feta löner. De kör över oss totalt.
    Den 9:de december skrivs det på ett avtal som kommer göra det näst intill omöjligt att bo i detta kalla land, för det kommer invaderas av svarthåriga, kvinnoförtryck de män! Helt utan diskussion, borde inte detta vara straffbart!?

    Gilla

  2. Kanske är en ny anschluss på gång fast denna gång omvänd? Sebastian Kurz rullar in över tyska gränsen medans tyskarna står och applåderar. Tyskarna mår nog bäst när de styrs av en österrikare!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s