Iran tar till nya metoder för att skrämma regimkritiker – låser in lärare på mentalsjukhus!

Den iranska säkerhetspolisen (Iranian Revolutionary Guards) har arresterat en aktivist och medlem av lärarnas riksförbund, Hashem Khastar, 65 år, i den iranska staden Mashhad.

Vakterna har tagit honom till ett mentalsjukhus, något som ses som en ny metod för att förtrycka aktivister, kritiker och regimkritiker.

De har även arresterat hans fru enligt aktivisten Masih Alinejad.
-”Myndigheterna har fört Khastar till ett mentalsjukhus i syfte att peka ut kritiker och demonstranter, särskilt lärare, som psykiskt sjuka.”

Man finner inga ord för att beskriva dessa diktaturer som förtrycker människor på det här sättet. En folkrevolution har länge legat i luften i Iran – hoppas att den slår ut i full blom inom kort så att de kan avsätta dessa patrask som styr med järnhand! Men troligtvis väntar väl en annan tyrann i kulisserna eftersom man inte blir av med dessa mullor i första taget!

https://english.alarabiya.net/en/features/2018/11/07/Iranian-intelligence-arrest-activist-and-admit-him-to-mental-hospital.html

lärare

Annonser

En reaktion till “Iran tar till nya metoder för att skrämma regimkritiker – låser in lärare på mentalsjukhus!

  1. Endast världens ögon på oss och bristen på plats, är väl anledningen att man inte också internerar oss, över 100 000 SD, AfS och Med sympatisörer. En ständigt växande skara dessutom!
    Befolkningen är splittrad mellan dem (C, Mp, S) som vill ha helt fri invandring och vi (SD, AfS, Med) som vill bevara Sverige!
    Jag är ateist, men nu ropar jag Guuud hjälp oss!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s