Någon borde producera en informationsbroschyr till de som håller på att vakna!

De senaste dagarna har jag haft diskussioner med meningsmotståndare som är gravt hjärntvättade av staten och svensk media. De gör det lätt för sig genom att avfärda mina påståenden som konspirationsteorier samtidigt som de hänvisar till ”säkra” källor som SR eller SVT. Att de aktivt skulle bli vilseledda av gammelmedia finns inte på kartan. Ett tydligt exempel på att det sker, fick vi häromdagen när Aftonbladet gjorde ett stort snyftreportage om tältlägret i Solna där migranter enligt uppgift skulle ha vräkts från sina boenden och tvingas bo i tält, men i verkligheten står tälten tomma.

Detta fick mig att inse att anledningen till att så många av svenskarna fortfarande går omkring i dvala med skygglappar på är att alternativet ses som alltför otroligt för att det skall vara möjligt att tro på, därför avfärdar man det med en axelryckning och lever vidare i sin filterbubbla.

Således skulle vi behöva tillverka en broschyr med titeln ”Handbok för Dig som håller på att vakna”, där man skulle specificera de olika typer av dimridåer som vi utsetts för tillsammans med kompletterande information om vad det egentligen innebär samt matnyttiga länkar.

Jag minns själv hur man för cirka tio år sedan tillhörde den oupplysta skaran som trodde på att FN verkligen var det där fantastiska organet som stod upp för mänskliga rättigheter och alltid gjorde det som var rätt – att det egentligen är en korrumperad organisation som använder medmänsklighet som alibi och styrs av globalister, var inget som jag någonsin skulle ens överväga att tro på.

Detsamma gäller Israel-Palestina-konflikten där folk behöver förstå att Palestina inte är det oskyldiga lammet som svensk media vill framställa dem som samt att vi blivit blåsta på våra skattepengar i flera decennier eftersom de sponsrar terrorgrupper som Hamas – allt tack vare de ohederliga politikerna i främst Socialdemokraterna.

George Soros och globalisternas roll i världen är också något som behöver belysas i broschyren – särskilt eftersom det har stor påverkan på vår egen kontinent Europa. Där vore det också på sin plats att belysa problematiken med migrationsströmmarna och att allt sunt förnuft talar för att hjälp på plats är att föredraga framför hjälp till några få i Sverige samt så klart Sveriges huvudroll i dramat som bidragsparadis, vilket fått hundratusentals människor från hela världen att vallfärda till det lilla landet i norr – trots att man passerar flera ”säkra” länder på vägen.

Det är också av stor vikt att den felaktiga bilden av Donald Trump (USA), Viktor Orbán (HUN), Sebastian Kurz (AUS), Matteo Salvini (ITA) och Marine Le Pen (FRA) som sprids i svensk media revideras, genom att berätta de goda sakerna som dessa personer faktiskt gör för sitt folk och indirekt för hela Europas folk.

Att även belysa den pågående islamiseringen av landet och vad radikal islam har för inverkan på vårt samhälle samt medborgarna i landet – inklusive peka ut vilka politiska krafter som står bakom denna negativa utveckling, är också något som bör inkluderas.

I det stora hela finns det mycket bra saker som man skulle kunna skriva om i denna informationsfolder för att få svenska folket att förstå att vi är illa ute och att de har manipulerats å det grövsta de senaste decennierna. För de som har barn och barnbarn kan det vara en välbehövlig väckarklocka!

Att trycka upp en broschyr och distribuera information till landets hushåll kostar så klart mycket pengar, men jag tror att många är villiga att avvara en hundring för ett gott ändamål vilket skulle vara en bit på vägen och dessutom kan vissa säkert tänka sig att hjälpa till att lägga det i folks brevlådor i ens eget närområde.

Självklart kommer inte alla att läsa den, de flesta kommer nog kasta bort den utan att titta i den och många skulle avfärda det som just konspirationsteorier, men även för att det inte är roligt att ta till sig sanningen där man blivit dragen vid näsan under mycket lång tid. Men det vore ett intressant projekt om det gick att genomföra, kanske skulle man ändå lyckas väcka några tusen.

wake up

Annonser

7 reaktioner till “Någon borde producera en informationsbroschyr till de som håller på att vakna!

 1. Bra Jenny. Klart och tydligt. Ja det är svårt näst intill omöjligt att diskutera med människor om hur allvarligt läget är. NWO har arbetat länge på detta därför sover folket.

  Gillad av 2 personer

 2. En broschyr?? Det blir snarare en bok! Och en tjock bok med!
  Jag läste en artikel i tiden som sa att många är så totalt beroende av systemet att de kommer att aktivt försvara dess upprätthållande och existens. Förnekandet som du beskriver är ju också en vanlig och instinktiv reaktion.
  Jag ser det gång på gång på gång. Många kommer aldrig att vakna, lika många alldeles för sent. Det som gäller är att nå de som är inte helt avstängd från verkligheten och plantera ett frö av tvivel där. Om eller hur den växer beror på var och en själv….. Att helt tydligt påpeka att de själva VET att de har fel ofta skapar en små spricka i deras försvar.

  Gillad av 2 personer

 3. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  ”Säkra” källor som SR och SVT eller övrig MSM är endast för de som inte själva har viljan eller förmågan att sätta sig in i samhällsproblemen och därmed kunna göra en egen analys. Att i framtiden för de här personerna få ta del av verkligheten som allt som oftast beskrivs i alternativ media kommer att göra deras tillvaro mycket turbulent.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s