Muslimsk antisemit invald som kongresskvinna i USA och bereden väg för Annie Lööf – god natt Sverige?

Efter mellanårsvalet i USA fanns det mycket att diskutera imorse och jag konsulterade som vanligt min hemliga källa till kunskap. Som jag förstått det så betyder resultatet, där Trump vann i senaten men inte underhuset, att det kommer att bli svårare för Trump att genomföra sin politik eftersom olika veton kan läggas in samt det blir svårare att införa lagändringar. Dessutom kan Trump utredas för minsta lilla och gudarna skall veta att det finns mycket som hans meningsmotståndare vill utreda honom för.

Således förväntas USA på sikt bli handlingsförlamat och den ekomomiska framgången avtaga. Det mest uppseendeväckande med valet är nog att Minnesota får en muslimsk antisemit som kongresskvinna, trots att Minnesota är kristet. Totalt har två muslimska kvinnor valts in, vilket inte är något fel i sig om man hade hållit sig politiskt neutral.

Ilhan Omar skriver till exempel på Twitter: ”Israel has hypnotized the world, may Allah awaken the people and help them see the evil doings of Israel!”

Vi samtalade så klart också om det politiska läget i vårt eget land och den stundande omröstningen om Ulf Kristerssons statsministerkandidatur, där min väns tyvärr mycket trovärdiga analys om vad som komma skall ger mig kalla kårar. Jag befarar att det ligger mycket i detta och tänkte därför även delge er detta beklämmande scenario.

Vänsterblocket kommer tillsammans med Centerpartiet och Liberalerna att fälla Ulf Kristersson som statsminister, eftersom fler än 175 nej-röster kommer att avges.

Efter detta kommer Annie Lööf ges uppdraget att bilda en regering med Centerpartiet, Liberalerna och Miljöpartiet, varpå Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna kommer att rösta nej. Centerpartiet, Liberalerna och Miljöpartiet kommer att rösta ja samtidigt som Socialdemokraterna och Vänsterpartiet lägger ned sina röster.

Således blir Annie Lööf ny statsminister eftersom Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna tillsammans inte har de 175 nej-röster som krävs för att stoppa eländet.

Socialdemokraterna vill sätta spiken i kistan för Allianssamarbetet och när det väl är genomfört så har den politiska kartan ritats om rejält – således har vi tre nya grupperingar i riksdagen: ett vänsterblock med S och V, ett mittenblock med C, L och MP samt ett högerblock med M, KD och SD.

När Annie väl tillträtt kommer hon att hävda att hon skall driva Alliansens politik, genom att använda samma retorik som Kristersson använt – ”att inte stödja vår politik är vansinne om man vill se borgerlig politik” och så vidare, dessutom kommer media att backa upp henne (de är redan i full gång med att lyfta fram henne så fort tillfälle ges).

Till skillnad från Kristersson kommer hon emellertid inte att kunna spela ut SD mot S, varför denna mittenregering kommer att bli helt beroende av S – men vem bryr sig?! Det viktigaste i fru Lööfs värld är att bli Sveriges första kvinnliga statsminister – kosta vad det kosta vill och att partiet blott har åtta procents stöd av svenska folket är verkligen inget att lägga någon vikt vid!

Vad finns det kvar att säga? Wake me up when it’s all over?!

20181107_113027.jpg

Annonser

En reaktion till “Muslimsk antisemit invald som kongresskvinna i USA och bereden väg för Annie Lööf – god natt Sverige?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s