Sveriges Golgatavandring fortsätter ännu en tid!

Så var det dags igen för en skottlossning även denna kväll – denna gång i Stockholmsförorten Hagsätra där två personer är allvarligt skadade, varav en har blivit skjuten i ansiktet. Den här gången har dock ingen dött – ännu. (https://www.aftonbladet.se/…/skottlossning-i-hagsatra–tva-…)

Är det normalt att folk skjuter på varandra på öppen gata varje dag? Skall vi ha det så här på daglig basis för all framtid? Varför reagerar inte våra jönsar till politiker? Det är väl bara att sätta in alla resurser som finns, införa utegångsförbud i no-go-zonerna efter kl 21.00 samt börja patrullera 24 timmar om dygnet i utsatta områden. Att bara sörpla kaffe och fundera på vem man ska gå i säng med baserat på vilket som ger mest fördelar, är inte till någon vidare hjälp för vårt samhälle som blöder ymnigt!

Samtidigt går nu ”Efterlyst” ut med information kring våldtäkten i Karlstad förra veckan när en 17-årig flicka som var på väg hem till en kompis sent på kvällen blev våldtagen utanför porten till huset där kompisen bodde. Eftersom man har ett så ”vagt” signalement av våldtäktsmannen så har man istället valt att gå ut med signalement på flickan och uppmanar alla som har sett något att höra av sig. Varför kan man inte gå ut med de knapphändiga uppgifter som man har? Låt mig gissa – det är kod 291 igen! Alla vårdnadshavare som har minderåriga döttrar borde köpa överfallslarm eller pepparspray åt dem omgående eftersom det är uppenbart att polisen inte kan skydda oss längre!
(https://www.aftonbladet.se/…/alicia-17-valdtogs-av-en-okand…)

Hur många fall av hot, misshandel, inbrott, våldtäkt och försök till mord läggs ned hos polismyndigheten varje dag? Fängelserna är fulla har vi hört – kanske dags att börja utvisa människor som inte är svenska medborgare och begår brott samt börja bygga nya fängelser ! Dessutom borde man dra in förmånerna för grova brottslingar som tv på rummet, bättre mat än skolbarn och pensionärer samt fri tillgång till gym. Det hade ju varit en fördel om det vore lite mer avskräckande att hamna bakom lås och bom!

Imorgon fortsätter cirkus Rosenbad sin föreställning och talmannen har lovat att avlägga rapport. Samtidigt visar nya opinionsundersökningar att en majoritet av M- och KD-väljare vill att partierna skall samarbeta med SD samt att SD är det parti som skulle tjäna mest på ett nyval.

Detta får många Sverigevänner att gå i spinn och man börjar redan få segervittring. Jag tror dock att vi skall ta det lite lugnt med glädjescenerna. Yrvädren i Rosenbad läser också tidningar och inser att ett nyval kan innebära slutet för en del minoritetspartier samtidigt som de stora partierna kan förlora många mandat om väljarna skall gå till valurnorna ännu en gång. Därför misstänker jag att någon part kommer att lägga sig och sedan kommer man att gå ihop som en transparent och menlös regering, vars enda syfte är att stänga ute SD från makten. Jag tror inte att talman Norlén som designat DÖ kommer att besluta om ett nyval i första taget.

Men ska vi se krasst på det så är nyval den enda ljuspunkten i mörkret just nu så självklart håller även jag hoppet uppe för detta scenario, även om det förefaller väldigt osannolikt.

hope

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s