Alltför många lever i dimridåernas förlovade land!

Att radikal islam breder ut sig över landet är verifierat av experter och flera grundliga samt grävande artiklar har publicerats i de stora dagstidningarna under det senaste halvåret.

I Ystads Allehanda hade man i början av året en artikel om att islamistisk extremism även nått sydostliga Skåne och att polisen i Ystad därför skulle få extra förstärkning med fokus på detta problemområde.

Sedan har det varit tyst som i graven kring detta. För två veckor sedan frågade jag en träningskollega som arbetar som polis om just detta, men vederbörande hade aldrig hört talas om det. Jag mailade också i samma veva till Ystads Allehandas nyhetsredaktion och bad dem följa upp artikeln, men självklart har både respons och uppföljning uteblivit.

Således utkristalliseras följande två alternativ:
1. Det var bara nys!
2. Det är en sådan härdsmälta att man inte ens vill glänta på locket!

Oavsett verkar information till allmänheten inte längre vara av större vikt från medias sida och ett annat exempel på hur de stora mediahusen brister i sin journalistetik är FN:s nya migrationsavtal, där man inte yppar ett ord och inte ens svarar när man ifrågasätter varför de inte skriver om det.

2000-talet går till historien som den oupplysta perioden, där människor själva tvingas söka reda på information för att upplysa sig om vad som händer i Sverige och världen! Tyvärr är det dock bara en bråkdel av befolkningen som orkar ta egna initiativ – resten lever vidare i dimridåernas förlovade land!

hidden-truths

 

6 reaktioner till “Alltför många lever i dimridåernas förlovade land!

 1. Det är nog ingenting som den lokala polisen klarar på egen hand.Deras insats i sammanhanget får väl vara att hålla ögonen öppna i samband med andra ingripanden.Utökade trafikkontroller är en enkel metod att hitta kriminella av olika slag alltifrån efterlysta till hembrännare.

  Gilla

 2. Att radio och TV i Sverige är propagandamegafoner känner de flesta till. Regimen har lyckats dölja styrningen av papperspressens via presstödet för de godtrogna. När det gäller information styrs Sverige helt i enlighet med det sovjetsystem som tidigare härskade i öststaterna och som är socialisternas idealsamhälle.

  Gillad av 1 person

  1. ”Att radio och TV i Sverige är propagandamegafoner känner de flesta till.”
   Nej det känner de flesta inte till med tanke på valresultatet – 83 % är totalt ovetande om vad som verklighet och fantasi!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s