Män som kommer från kyskhetsländerna måste tyglas – men hur och vem håller i taktpinnen?

Jag har den senaste tiden skrivit mycket om våldtäkter som begås av migranter och både i Tyskland samt Danmark har det nyligen varit fall där asylsökande begått sexuella övergrepp på unga flickor.

Jag har funderat en del kring detta, särskilt efter att Tyskland häromdagen, i kölvattnet av en bestialisk gruppvåldtäkt, deklarerade att man kommer att börja med sexualutbildning för migranter så att de ska förstå hur vi lever i väst – något som skall implementeras direkt på mottagningscentren när de sökt asyl. Som många av er redan konstaterat så är det ytterst tveksamt om detta kommer att ha någon särskild effekt eftersom detta är kulturellt betingat och sitter i ryggmärgen.

Samtidigt förstår jag till viss del vilka mekanismer som driver dessa ynglingar. De kommer från ett land där inga kvinnor visar hud, utan alla måste täcka sig från topp till tå i tältliknande utstyrslar. Dessutom separerar man män och kvinnor både i skolan, arbetslivet, på restauranger, biografer och annan social samvaro. Deras enda bild av kvinnlig sexualitet blir således vad som projiceras via pornografi, vilket självklart blir mycket missvisande.

Sedan kommer de då till frigjordhetens förlovade land Sverige, där kvinnor och flickor i princip visar allt både ute på stan och på nattklubbar. Det är hud och flygande hårmanar precis överallt och självklart måste detta utöva en enorm lockelse på dessa män. Att flickor och kvinnor i allmänhet kan vara rätt flörtiga utan att det betyder något, är en socialt accepterad kod som vi är införstådda med i det här landet. Kommer det då någon från kyskhetens paradis och en flicka ler, skrattar samt beter sig i dennes ögon som ”utmanande” så är det inte alls konstigt att han tolkar signalerna som att hon är ”villig”.

Nu försvarar jag absolut inte detta förkastliga beteende, jag bara försöker sätta mig in i deras upplevelse!

Frågan är hur sjutton vi skall komma tillrätta med detta i Sverige? Vi har tusentals män med denna inställning i landet och nya passerar gränsen varje dag, samtidigt som vi har en våldtäktsstatistik som slagit i taket många gånger om.

Självklart behöver man upplysa dessa män om vad som är rätt och fel direkt vid ankomsten till Sverige samt vikten av att kvinnor inte är villebråd, men det är inte tillräckligt. Vi behöver lagändringar såväl som en justitieminister som tar ställning!

Begår man brott och inte har svenskt medborgarskap så skall man utvisas ur Sverige ögonaböj – oavsett vad personen ifråga har för asylskäl. Det finns inget som rättfärdigar att den personen skall få stanna av humanitära skäl! Har man medborgarskap och begår grova brott så skall det finnas möjlighet att dra in medborgarskapet och skicka ut individen ur landet (detta kan även implementeras vid terroristbrott och hatbrott). Går inte det så skall alla bidrag dras in omgående – är personen minderårig skall det gälla hela familjen!

Det handlar om att skicka rätt signaler, vilket jag tror kan ha mer effekt än kurser och terapi. Kulturella värderingar är inget som försvinner som ett trollslag bara för att man kommer till ett nytt land!

Problemet är bara att vi inte ens är i närheten av något sådant! Det pågår inget arbete överhuvudtaget! På sin höjd kan man tänka sig att införa hårdare straff, men det är en droppe i havet – särskilt eftersom de flesta fall läggs ned i brist på bevis eller förövarens låga ålder.

Vi har inte ens en ny regering på plats och bland de alternativ som det rör sig om är ingen intresserad av att erkänna att vi importerar brottslighet – än mindre börja agera!

Med detta sagt är det på sin plats att poängtera att alla migranter så klart inte begår brott, men eftersom statistiken talar sitt tydliga språk och mönstren går igen genom hela Europa så måste detta börja tas på allvar!

Jag ser ett berg som är omöjligt att bestiga och endast folkets vrede kan flytta berg, men i landet lagom är de flesta nöjda med tillvaron och den tysta acceptansen talar sitt tydliga språk!

20181103_152446.jpg

Annonser

En reaktion till “Män som kommer från kyskhetsländerna måste tyglas – men hur och vem håller i taktpinnen?

  1. Ja det var stora problem helst eftersom de anser att en kristen kvinna eller tjej är något orent som inte har så hög status i deras ögon. De ja ju även förgripit sig på djur så deras syn är konstig

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s