Tumult i Pakistan efter att islamistiska demonstranter vägrar acceptera frisläppandet av kristen kvinna som anklagats för hädelse!

Tidigare i veckan beslutade regeringen i Pakistan att släppa den 47-åriga lantbrukaren och fembarnsmamman Asia Bibi, en kristen kvinna som suttit fängslad i åtta år med ett dödsstraff hängande över sig. Hennes brott bestod i att hon drack från en kopp med vatten en het dag, innan hon skickade den vidare till muslimska fruktplockare – i och med detta har hon alltså hädat genom att förolämpa profeten Mohammed.

Efter nyheten om att hon frikänts från anklagelserna har tusentals islamistiska demonstranter bidragit till att Pakistan stått stilla de senaste dagarna, genom att bränna rikshas, bilar och lastbilar som en protest.

Trafikkaoset uppehöll ambulanser och tvingade mödrar att amma sina barn vid sidan om vägen samtidigt som myndigheterna stängde ned skolor i stora delar av landet. Polisen har än så länge avstått från att ingripa.

En av demonstranterna deklarerar ”att de är redo att dö för denna nobla sak och att de motsätter sig all rappakalja som premiärministern sagt i sitt tal”.

Hur var det nu med ”fredens religion”? Det är tragiskt att världen består av så många religiösa fanatiker som drar ned alla fredliga människor i smutsen genom sina radikala aktioner!

Någon klok människa sa någon gång att det enda sättet att stoppa globalismen är att alla människor går samman och enas, varpå konflikterna som globalisterna lever av dör ut. Detta är ett klockrent exempel på varför det aldrig kommer att inträffa! Det är dessutom bara en liten del av ett jordklot fullt av radikala extremister av diverse religiösa uppfattningar.

Detta hat är för övrigt något som vi importerar på löpande band till Sverige – det känns tryggt!

https://www.theguardian.com/world/2018/nov/01/asia-bibi-anti-blasphemy-protests-spread-across-pakistan

paki.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s