16-åring från Afghanistan som våldtagit 14-årig flicka på toalett döms till fängelse och livstids utvisning från Danmark!

En 16-årig afghan i Danmark har dömts till två och ett halvt års fängelse samt utvisning efter att han i mars i år tvingade in en 14-årig flicka på en toalett på köpcentret Broen i Esbjerg och våldtog henne. Utvisningen gäller på livstid! Den 16-årige afghanen har erkänt att de haft samlag, men påstår att det skedde frivilligt på flickans initiativ – något som flickan bestämt förnekar.

Precis så skall man agera och vi i Sverige kan med avund beskåda hur andra länder dömer och utvisar kriminella asylsökande istället för att bereda plats för dem i landet som vi gör. Här skyddar vi istället gärningsmännen och trampar på offren och deras anhöriga!

När samma sak händer i Sverige så läggs för det mesta förundersökningen ned i brist på bevis – i annat fall hade man gått på gärningsmannens historia och köpt att det var frivilligt. Således skulle gärningsmannen gå fri och slippa utvisning. Hade man för en gångs skull mot förmodan haft kompetenta nämndemän och det hade lett fram till fällande dom samt utvisning, så kan vi vara säkra på att den aldrig hade verkställts, eftersom media mangrant hade ställt upp och skrivit om hans snyfthistoria där han kan få repressalier i hemlandet. Slutligen hade diverse vänsterorganisationer som t.ex. #jagstårinteut bildat kedja utanför förvaret och sett till att bussen aldrig lämnade området genom att kedja fast sig under bussen. Således hade hela utvisningen stoppats och man hade vaskat fram något nytt skäl så att han kunde söka asyl på nytt och stanna i ytterligare några år.

Denna absurda händelsekedja är ett helt normalt scenario i cirkus Sverige och jag är förbluffad över att ingen politiker vågat sätta ned foten ännu, trots att man ser svart på vitt att vi importerar brottslighet!

Tyvärr ser det ut att bli ytterligare fyra år med en icke existerande lag för att utvisa kriminella individer utan medborgarskap oavsett vilka repressalier som väntar dem i hemlandet. I Sverige är alla nämligen välkomna att parasitera på skattebetalarna – både skötsamma och grovt kriminella individer. Die dummen Schweden tänker nämligen på värdegrunden framför allt!

https://www.bt.dk/krimi/16-aarig-faar-livsvarig-udvisning-for-voldtaegt-af-14-aarig?fbclid=IwAR1w9zPP238IpNBt5YrZCnM5XigjHAxY4rBZ6gU3WEAMs3bcbgupxMzquJ8

dansk.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s