Politisk gruppterapi är bara en dålig ursäkt för att mygla in personer i en ny regering som folket inte röstat fram!

Snart är arbetsveckan till ända och den politiska gruppterapin i Rosenbad som har pågått i några dagar verkar inte ha genererat några nya öppningar eftersom det är tyst från media. Det hade varit intressant att vara en fluga på väggen i konferensrummet och höra vad som sägs bakom dessa stängda dörrar – står talmannen där med bilder på storbildsskärm av de tre regeringskonstellationerna som han finner mest aktuella och pekar med en penna på vart och ett av dem medan åhörarna sitter med armarna i kors och skanderar NEJ, NEJ och ÅTER NEJ?!

Hela situationen är absurd och jag förstår inte varför man inte bara utlyser nyval och börjar om på ruta ett! Det är uppenbart att dessa storsamtal inte kommer att lösa upp knutarna för då hade det redan skett. Det som sker nu är att man myglar in personer i en ny regering som folket inte röstat fram!

Ikväll var jag på bio med två av barnen och en av slutreplikerna i filmen löd: ”En sann drottning gör det som är bäst för folket” – detta kan man lätt avspegla även på Sveriges kommande regering: ”En sann statsminister gör det som är bäst för folket”! Men tyvärr icke i detta land, där man istället gör det som är bäst för en själv och struntar i folket – mer egocentriska politiker än i Sveriges riksdag är nog svårt att hitta!

Under tiden som våra makthavare får sjukt mycket betalt för att sörpla kaffe och försöka komma överens om något som man egentligen inte har rätt till om väljarna fick bestämma, fortsätter Sveriges Golgatavandring. Idag fick jag syn på en rubrik i DN som löd ”Männens övergrepp är kvinnors vardag” – Jippi tänkte jag, har DN äntligen sansat sig och förstått att svenska kvinnor och flickor våldtagas på löpande band! Men ack så fel jag hade eftersom artikeln handlade om Nordkorea. Så naivt av mig att tro att svensk gammelmedia skulle våga stå upp för de svenska kvinnorna på riktigt någon gång!

Balkongfall är en ny term som kommit i kölvattnet av multikulti-importen till Sverige och jag undrar hur många balkongfall som egentligen sker per år? Idag kunde man återigen läsa om ett nytt balkongfall i Borlänge, där en kvinna under gårdagen blev utknuffad från en balkong, men överlevde fallet som nu rubriceras som försök till mord alternativt dråp. (https://polisen.se/…/31-oktober-21.57-morddrap-forsok-borl…/)

Men det är inget att bry sig om – hederskultur har alltid funnits och enligt vissa är det inte ens en specifikt muslimsk tradition. Lika bra att vi fortsätter låta dem ha sina traditioner i fred som vi gjort det senaste decenniet. Majoriteten av befolkningen tror ändå att Sverige är ett utmärkt land att leva i och att vi faktiskt gör en human insats genom att ta emot ekonomiska migranter, så lika bra att låta dem leva vidare i den villfarelsen. Det är väl åtminstone så våra politiker tycker att det skall vara!

Ja snart är det fredag och även lekstugan i Rosenbad med Dr Freud i bräschen skall ta helg, men det är lugna puckar, övergångsregeringen har full koll på läget och enligt talman Norlén klarar vi oss alldeles utmärkt med detta lama styre i några månader till, kanske ett helt år om så krävs! Har man hela det mediala etablissemanget i ryggen som sopar undan allt ”obekvämt”, så är det klart att det går att hålla ballongen intakt ett tag till innan den spricker fullständigt!

ballong.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s