Österrike vägrar att skriva under FN:s nya migrationsavtal!

I Sverige är det stora locket på kring FN:s migrationsavtal ”Global Compact of Migration” som skall skrivas under i Marrakesh den 10-11 december och i princip innebär dödsstöten för kontinenten.

Jag mailade i helgen de stora tidningsredaktionerna och ifrågasatte varför de inte skriver om detta viktiga avtal som kommer att ha stora effekter på såväl Sverige som Europa, men det har bara bemötts med tystnad.

Andra europeiska länder har dock vaknat och i t.ex. Tyskland är det på agendan. Jag hörde senast idag att den italienska premiärministern Matteo Salvini själv har åkt till gulfländerna för att förhandla direkt istället för via EU och vissa är benägna att tro att även Frankrike – när Macron byts ut mot Le Pen – kommer att haka på tillsammans med Visegradsländerna samt Österrike.

Idag skriver den österrikiska tidningen Kurier om FN:s globala migrationspolicy och glädjande nog kan de bekräfta att den österrikiska regeringen inte kommer att skriva under och anledingarna till avvisandet lyder:
”Republiken beslutar suveränt över migrationen till Österrike. En mänsklig rätt till migration är främmande för den österrikiska rättsordningen. Skapandet av den icke-existerande internationella kategorin ”migranter” måste avvisas. Österrike gör en tydlig åtskillnad mellan laglig och olaglig migration. Att urvattna denna distinktion som implementerats av ”Global Compact on Safe, Regulated and Scheduled Migration” avslås.”

Österrike är dock inte ensam i sitt ställningstagande, hittills har USA, Ungern och Australien förklarat att de inte kommer att ansluta sig till migrationspakten, eftersom de ser sin nationella suveränitet hotad. De tre länderna hävdar att pakten kommer att framtvinga massförflyttning av människor.

Österrikes nästa steg är redan fastställd och landet kommer inte att deltaga i konferensen i Marrakech i december där pakten skall beslutas. På FN:s generalförsamling vid årsskiftet, kommer Österrike att göra en avsiktsförklaring och förklara skälen till sin vägran.

Beundransvärt att läsa om Österrike som använder sitt sunda förnuft och tänker med huvudet framför hjärtat! Vi hade verkligen behövt en ledare som Kurz i vår bananmonarki Sverige, där man i sin enfald inbillar sig själva att vi är en humanitär stormakt som kan bära hela världens samvete på våra axlar samt att svenska skattebetalare gladeligen skall tillbringa resten av sina liv med att öppna plånboken på vid gavel.

I Sverige nämns som sagt inte detta migrationsavtal överhuvudtaget – varken i mainstream media eller bland politikerna, men man gör väl som vanligt och myglar igenom avtalet i det tysta medan svenska folket som sig bör bockar och tar emot!

https://kurier.at/politik/inland/ueber-migration-souveraen-entscheiden/400310607

kurz.jpg

6 reaktioner till “Österrike vägrar att skriva under FN:s nya migrationsavtal!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s