Allt för få är kapabla att genomskåda århundradets största bedrägeri!

Jag brukar ofta ge skulden för att landet är åt fanders åt politikerna, men ju mer jag tänker på det ju mer inser jag att problematiken går djupare än så.

Det är självklart så att våra makthavare inte är dummare än att de tar tillfället i akt att ta över och förleda medborgarna när de har öppet mål – dessutom har de både talmannen och media i ryggen som backar upp dem oavsett vilka klavertramp de begår.

Jag tror faktiskt inte att alla sju partiledare hatar Jimmie Åkesson och hans parti – några av dem tycker säkert att han är både trevlig och sympatisk samt att Sverigedemokraternas politik egentligen inte är så farlig som media målar upp, tvärtom ser man nog en del sakområden där man skulle kunna bygga broar. Allt handlar om en form av masspsykos, där någon eller några fört fram sina aversioner och invändningar mot partiet, vilket fått samtliga att haka på eftersom det verkar vara det enda rätta att göra – ivrigt påhejade av media och vänsterlobbyn som man inte vågar bryta med.

Svenska folket har under en lång tid varit naiva och alldeles för veka, faktiskt lika goda syltryggar som våra makthavare, något som etablissemanget utnyttjat i decennier. Varje gång någon gör ett allvarligt misstag eller begår ett uppenbart fel, har man med hjärtat i halsgropen inväntat folkets dom som dock aldrig kommer, vilket till slut har lett fram till att man har insett att här kan vi bara köra på eftersom ingen bryr sig oavsett vad som händer.

När ett folk uppenbart låter sig duperas år efter år så får man till slut skylla sig själv. Vi brukar säga att en stor del av svenska folket fortfarande sover, men jag betvivlar att de sover, snarare rör det sig om en medveten och självvald dvala. Man ser nog att allt inte är tipp topp och man lägger säkerligen märke till att vi har problem samt ser vad dessa problem består i, men man väljer aktivt att inte se för att det är enklast och skönast så. Att behöva ta in den hårda verkligheten är för mycket för många. Självklart är det lättare att bara fortsätta låtsas som ingenting har hänt och bara läsa ”goda nyheter” samt dela trevliga bilder på djur eller dråpliga videos som får andra att le, istället för att sätta sig in i det faktum att landet håller på att gå under medan vi passivt tittar på. De få gånger man stöter på meningsmotståndare och tvingas in i ett hörn där man konfronteras med sanningen, kan man lätt döda diskussionen genom att dra rasistkortet och så fortsätter livet i filterbubblan sin gilla gång.

Så vem är den största boven i dramat egentligen – falska och lismande politiker som vill åt makten även om det innebär att de måste kliva på både människor och demokratiska förordningar för att nå dit, eller det blåögda och handlingsförlamade folket som bara låter allt ske för att man inte orkar eller vågar ta ställning?

Jag skulle definitivt säga folket faktiskt och då åsyftar jag den del som ger sitt tysta bejakande till det som nu sker i Sverige. Så länge svenska folket inte vågar acceptera hur den nya verkligheten ser ut och vilka som fört oss hit, utan fortsätter att dag efter dag svälja propagandan och den Sverigebild som etablissemanget vill att vi skall ha för våra näthinnor, bidrager vi aktivt till ett självbedrägeri utan dess like. Vi kan sitta på sociala medier och dela nyheter samt skriva bra texter som gillas av många, men i slutändan står vi kvar och trampar på samma punkt hela tiden.

En förändring kräver att ett helt folk följer med vågen med insikter som sköljer över dem – inte bara några få! Måhända krävs det en generation till innan vi nått den kritiska punkt som får det att brista, men för att nå dit krävs det att motståndsrörelsen fortsätter att bearbeta medborgarna med alla medel till hands och jag kan med handen på hjärtat säga att jag kommer att kunna se mina barn i ögonen utan att skämmas när de blivit vuxna!

ge upp

 

10 reaktioner till “Allt för få är kapabla att genomskåda århundradets största bedrägeri!

 1. Du har rätt och orsaken till svenskarnas tillstånd är följande: A: 200 år utan krig gör att svenskarna har
  förlorat själbevarelsedriften, Har inte förstånd att hävda sitt eget land. B: Det medvetna drogandet av folket med ständigt mer välfärd vilket avleder uppmärksamheten från det de korrupta politikerna avser att genomföra med landet. C: Judar har tagit kontrollen över samtliga partier i riksdagen. Dessa partier arbetar inte för svenskarna, De arbetar för judiska intressen, Nationellt som internationellt. D:Den nara nog totala judiska kontrollen av media som samarbetar med den judiska skurkregeringen för att föra folket bakom ljuset för att realisera en judisk fascistdiktatur. Det finns ingen oppositionsmedia E: Socialdemokraternas långa maktinnehav har medfört en långtgåend infiktration av judar i statsapparaten vilket korrumperar och medför att staten agerar som en judisk organisation, Jo socialdemokraterna är en JUDISK organisation, har alltid varit på toppnivå.F: Den medvetna massinvandringen är helt och hållet ett JUDISKT projekt. För att förstöra de lokala nationella befolkningarna enligt KALERGI-planen.

  Gilla

  1. Men om så vore fallet, är det väl konstigt att antisemitismen och judehatet ökar tack vare den muslimska massinvandringen? Om judar toppstyrde landet skulle de inte låta landet bli islamiserat som vi nu ser. Om S styrdes av judar skulle den svenska regeringen inte ha tagit Palestinas parti i alla år och definitivt inte släppt in radikal islam till Sverige samt godkänt alla moskébyggen som skett i S regi.

   Gillad av 1 person

   1. Du har aldrig hört talas om Bilderberggruppen? Aldrig hört talas om Peter Sutherland (dog för ett halvår sedan)? Du har aldrig hört talas om Trilaterala Kommmissionen? Aldrig hört talas om SOROS? Aldrig hört talas om Barbara Spectre? Palestina är bara ett hack i verksamheten, troligen Wallströms privata projekt. Wallström lär ha sagt på UD att ”all invandring är bra”. Det sager det mesta om regeringen. Antisemitism är bara en bieffekt som de tänker behandla med sedvanlig demagogi. Samma sak med radikal Islam. Tvärtom de ser det bara som något positivt, det sliter sönder Sverige,skapar kaos. Du tycks vara kritisk till den den katastrofala migrationsprojekt som FN tänker pracka på medlemsländerna. Men du vill inte förstå vems intressen det är som ligger bakom det. Hört talas om SOROS, Rotschild?

    Du tycks inte förstå de övergripande intressen som agerar. Eller låtsas att du inte gör det.

    Lite egendomliga korta kommentarer. Har du ärliga syften? Eller går du ”någons” ärenden?

    Gilla

  2. Jag förstår inte din kommentar riktigt. Självklart känner jag till Barcelonaavtalet, Soros och det du räknar upp, men jag håller ändå inte med om att allt är judarnas fel som du åberopar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s