Annie Lööf – a devil in disguise!

Centerpartiets partiledare Annie Lööf är verkligen i ropet just nu och det stora samtalsämnet är huruvida frågan om att bilda regering kommer att gå över till henne imorgon eftermiddag när Talmannen ska presentera resultatet av Stefan Löfvéns sonderingsveckor samt sina senaste samtal med de åtta partiledarna.

Hur mycket jag än vill att det enbart skall vara spekulationer, så rycker verkligheten allt närmare. Det faktum att Vänsterpartiet har gett sitt stöd till Annie Lööf samtidigt som Socialdemokraterna och Moderaterna troligen kommer att acceptera henne som statsminister eftersom Wallenberg håller henne bakom ryggen, talar sitt tydliga språk om att hon har brett stöd. Det enda som skulle kunna hindra henne är LO, men det finner jag föga troligt. Den väntande lågkonjunkturen känns helt plötsligt som ett välkommet element, med tanke på att det kan stoppa Centerpartiets mer extrema förslag.

I min värld hade det mest naturliga nu varit att ge landets tredje största parti, Sverigedemokraterna, chansen att sondera terrängen för ett regeringsbildande. Men man har redan dömt ut partiet på förhand och menar att Jimmie Åkesson saknar all form av stöd i riskdagen – att ge partiet en vecka på sig att åtminstone försöka, i och med att det kanske har rört lite på sig bland de andra partierna de senaste två veckorna, är således otänkbart.

Istället är man alltså villig att ge makten till ett parti som verkligen kan klassificeras som ett extremt minoritetsparti. Borde inte Talmannen också väga in partiets framtoning när han betänker huruvida partiet har kapacitet att leda landet? Med partirepresentanter som har kopplingar till de Grå Vargarna såväl som förespråkar att svenska domstolar skall döma enligt sharialagar finner jag det ytterst tveksamt. Att en partiledare som är utbildad jurist dessutom godkänner ett beslut om att låta 9000 afghanska män utan skyddsskäl få amnesti, trots att det kritiserats i skarpa ordalag i alla instanser säger också en hel del om vad för typ av person Annie Lööf är. Lägg därtill en ytterst oansvarig migrationspolitik där man suddar ut gränserna samt bjuder in alla att ta del av bidrag och välfärd på skattebetalarnas bekostnad, så blir bilden komplett.

Inför valet såg jag några videoklipp där en invandrare i en svensk småstad diskuterade med Annie Lööf om migrationspolitiken. Till en början var hon trevlig och bemötte honom artigt, men så fort det visade sig att han inte hyste samma åsikter som henne utan sympatiserade med Sverigedemokraternas migrationspolitik, såg man direkt hur hon blev kall och mästrade honom. För mig symboliserar hon en sann karriärist som är villig att göra precis allt för makten och mer än gärna går globalisternas ärenden – min uppfattning är att hon saknar empati för den lilla människan. Hon besitter således alla de egenskaper som jag inte vill se hos nästa statsminister, men tyvärr är det ingen som har tillfrågat oss vad vi tycker. Eller jo, vi har precis haft ”demokratiska” val men dessa är bara ett spel för gallerierna och etablissemanget kör nu över svenska folket fullständigt.

Det är inte lite uppseendeväckande att ett parti som blott har 8,6% stöd kommer att få chansen att regera Sverige, men det är tydligen det som kallas för ”svensk demokrati”!

devil.jpg

4 reaktioner till “Annie Lööf – a devil in disguise!

  1. Alla som kandiderar till Riksdagen borde genomgå stor sinnesundersökning innan de blev godkända för nominering.I Annie Lööfs fall är det dock så tydligt att hon har psykopatiska drag så undetsökning skulle enbart bekräfta rubbningen.Sverige är inte en rättsstat när det inte ens finns regler för hur talmannen skall utse att försöka bilda regering.Logiskt borde ju vara att ta partierna i fallande ordning efter röstsiffrorna.Talmannen skall vara opolitisk men denna talmannen är definitivt inte det.Kommande eventuella regering anser jag saknar legitimitet.Jag skall kasta onda ögat på Lööfskan.

    Gillad av 3 personer

  2. Sverige regerades under åtta av en psykopat vid namn Fredrik R och de senaste fyra åren av en lallande marionett vid namn Stefan L. Därför finner jag det föga förvånande att Annie L eventuellt blir statsminister eftersom 83 procent av de röstberättigade lallande korkskallarna också tycks ha samma symptomproblematik som Annie L och de båda ovanstående.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s