Det ser mörkt ut i horisonten!

Idag föll den första snön och påminner om att vi går mot bistrare tider i ordets rätta bemärkelse. I horisonten tornar molnen upp sig precis som i verkligheten och jag funderar över vad framtiden bär i sitt sköte medans jag vandrar längs havet?

1. Ytterligare fyra år med en rödgrön regering som tar oss käpprätt åt helvete?

2. Ett blekt Alliansstyre med Annie Lööf vid rodret, krälandes i globalisternas ledband, där hon äntligen får leva ut sin våta dröm och öppna landets gränser på vid gavel även på pappret när hon går i bräschen för FN:s nya migrationsavtal?

3. Danmark återerövrar Skåne som återigen lyder under dansk flagg, förutom Malmö som man inte vill ta i med tång – vilket genererar att en stor del av svenska folket går i landsflykt och emigrerar till Skåne?

Jag hoppas på alternativ 3 – det är i princip lika omöjligt som att Jimmie Åkesson blir statsminister!

20181029_113551.jpg

6 reaktioner till “Det ser mörkt ut i horisonten!

 1. Du glömde alternativ 4; Västvärlden kollapsar i en global inbördeskrig mellan nationalister och deras kompisar å ena sidan och nationalister och alla de som kämpar för överlevnad å andra sidan.
  Början ser vi redan i USA med politiskt och fysiskt våld som ökar fram till Midterm-valet och sen exploderar. Polariseringen har ökad så mycket att det inte går att åtgärda och demokraterna blir allt mer extrem och desperat. Bara kolla bomb-affären och skjutningen i Pittsburgh.

  Gillad av 2 personer

   1. Tror inte att vi kan. Det har gått för långt.
    Det som gäller nu är att förbereda, bygga nätverk och gemenskap för att sen försöka minimera skadan. Fast den kommer att bli stor…..

    Gillad av 1 person

 2. Du har i de senaste inläggen fått med de flesta större katastrofer som kan drabba oss men svälten som står för dörren har du missat.Sveriges totala skörd kan jämföras med nödåren på 1800-talet.Hade det inte varit för import av livsmedel hade di gamle goe tiderna,som SD vill ha tillbaka,varit ett faktum till vintern.Bark i brödet precis som på den gamla goa tiden.

  Gilla

  1. Tror knappast SD vill inte ha tillbaka 1800-talet.
   Och om socialdemokratin inte hade förstörd Sverige och beredskapen, då hade Sverige kunna klara sig med förrådet den hade. Bortsett från faktumet att Sverige hade haft en mycket högre självförsörjningsgrad.

   Gilla

 3. Jag tror inte varken SD eller något annat parti vill ha tillbaka 1800-talets svält!
  Jag tror på samtidig klimatmässig och ekonomisk världskollaps med krig och annat elände!
  Några hundra miljoner människor kommer att överleva för att ”starta om”. Hoppas dessa överlevare inte är egoistiska giribukar!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s