10-årig flicka våldtagen på innergård i Malmö – polisen är som vanligt förtegen med signalement!

En 10-årig flicka i Malmö blev igår eftermiddags våldtagen på en innergård av en vuxen man. Polisen är självklart förtegen med signalement och mainstream media verkar knappt skriva om händelsen. Varför måste man läsa alternativ media för att hänga med i vad som händer?

Det är märkligt att man inte ens kan släppa på principen med signalement ens när det gäller små flickor som utsätts för sexuella övergrepp. Det måste väl vara av största vikt att få fast svinet innan han attackerar en annan flicka?

Utländsk media har inga problem med att utge signalement på eftersökta personer samt skriva ut deras hemvist, inte heller räds man att visa bilder på misstänkta personer utan pixlar. Det är märkligt att Svensk gammelmedia håller fast vid den här traditionen och således ställer sig på gärningsmännens sida istället för att se till att de grips. Detsamma gäller alla gängmord, rån, misshandel och vandalisering, där både signalement och bilder är en omöjlighet.

Jag undrar om etablissemanget hade resonerat på samma sätt om det var deras egna barn som föll offer för grova brott?

Det verkar dock finnas ett undantag – när en ”svensk” person begår brott verkar det inte finnas några spärrar utan man kan skriva ut både signalement och visa bilder. Vi har en dubbelmoral utan dess lika i det här landet och jag upphör aldrig att förvånas över hur lätt man trampar på offren och deras anhöriga genom att aktivt skydda brottslingar.

Sedan är de förvånade över att hatet, polariseringen och föraktet växer i samhället… men det är kanske så svensk media jobbar för att få uppslag till nya artiklar om sina favoritämnen – ”rasismen och nazismen som finns överallt i det svenska samhället”.

https://samnytt.se/valdtakt-mot-10-arig-flicka-i-malmo

la

2 reaktioner till “10-årig flicka våldtagen på innergård i Malmö – polisen är som vanligt förtegen med signalement!

  1. Håller med dig Jenny. Anser att det är för djävligt med detta skyddandet av brottslingar istället lägga ut signalement så allmänheten kan hjälpa till det kan rädda barn han kommer inte att nöja sig med henne. Eller det ska gå 2 månader innan det kommer via efterlyst

    Gillad av 2 personer

  2. ” en svensk” ”man” med pixlad ansikte? Eller? Konstigt hur pixlade svenska hen är nuförtiden? Finska eller Norska men är inte lika pixlade.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s