All fokus läggs på Saudis lönnmord i såväl svensk som internationell media i syfte att dölja viktig information!

Både svensk och internationell media fortsätter att lägga full fokus på Khashoggi-affären – det går inte att läsa en nyhetssida oavsett vilken världsdel tidningen härrör från, utan att lönnmordet toppar rapporteringen trots att det gått flera veckor.

Men ingenstans går det att läsa om FN:s obehagliga migrationsavtal ”Global pact of migration”, trots att det är många länder som drabbas om avtalet skrivs under. Det är helt uppenbart att detta smusslas under mattan genom att sätta fokus på annat, eftersom man inte vill att denna information skall nå världsmedborgarna och det är inte alls långt kvar till december.

Detta är mycket oroväckande! Hur i all sin dar skall detta domedagsavtal kunna stoppas när det är locket på och det är så starka krafter som håller i trådarna?

Bäst att förbereda sig i sinnet på vad som komma skall – lågkonjunktur och ett migrationsavtal som kommer att suga ut våra sista resurser.

Men kanske är detta stålbadet som vi behöver – tar pengarna slut så vaknar till slut de flesta ur sina rosa drömmar och sinar kassan så försvinner även många bidragstagare samtidigt som FN förlorar makt!

tide

Annonser

En reaktion till “All fokus läggs på Saudis lönnmord i såväl svensk som internationell media i syfte att dölja viktig information!

  1. Jag tror inte att åtminstone svenska tidningar har modet och kunskapen att analysera avtalet och dessutom ger det nog större reklamintäkter med rubriker som ”ge mig hundens huvud”. Hur många rader har man kunnat hitta om att se mellan fingrarna på att utvisade skall slippa straff? Jag har hittils läst fem ynkliga rader om det i msm.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s