Girigheten har aldrig varit större än nu!

Idag avlämnade Stefan Löfvén rapport till Talmannen om hur hans arbete med att bilda regering framskrider och det verkar som att det enda som står på agendan är fler samtal med alla parter utom Sverigedemokraterna.

Många börjar nu spekulera om att även Löfvén kommer att misslyckas och det pratas om nästa alternativ på listan – Centerpartiets Annie Lööf. Ve och fasa säger jag, vilket jag inte är ensam om! Men ska vi se krasst på det så är vi bara en liten klick insatta personer som bryr oss. Majoriteten av svenskarna rycker på axlarna och tänker att bara det blir en regering så är de nöjda och den där Annie verkar ju ha skinn på näsan. Miljönissarna är nog inte heller missnöjda med tanke på att de har mycket gemensam med Centerpartiet – särskilt när det kommer till migrationspolitiken. Fatema Khavari är nog en annan person som skulle jubla om Lööf blir statsminister – tänk då kommer hela Afghanklanen att få stanna!

Det enda som kan stoppa detta förfärliga scenario är två saker:

1. Ulf Kristersson rätar på syltryggen, lyfter luren och slår en signal till herr Talman för att meddela att han har bestämt sig för att göra ett försök att bilda regering genom att ta stöd av Sverigedemokraterna.

2. Svenska folket får helt enkelt nog och går man ur huse för att demonstrera likt fransmän. Men för att det ska komma till skott måste det komma en våg av vrede som sköljer med tusentals människor och var den vågen skall komma ifrån vet ingen.

Jag förstår mig faktiskt inte på Ulf Kristersson.

Moderaterna ogillar starkt de planerade censurlagarna såväl som sossarnas nya förslag om att illegala migranter som begår brott som inte ger mer än sex månaders straff ska gå fria och framförallt vill de inte ha öppna gränser. Valet borde då vara självklart – man tar sig i kragen och ser till att bilda en regering med stöd av SD som man delar åsikter med i en hel del frågor samt ser till att S och C inte får något inflytande alls. Detta är det enda logiska resonemanget!

Men det finns tyvärr ingen logik i hur våra politiker resonerar och sunt förnuft skall man lämna därhemma. Man har för länge sedan slutat att tänka på den lilla människan och viljan att ta ansvar för landet är sedan länge bortblåst. Det enda dessa sju partier är intresserade av är makt och pengar – girigheten har aldrig varit större än nu!

greed

Annonser

8 reaktioner till “Girigheten har aldrig varit större än nu!

 1. Ah, det gick att dela din text. Perfekt med FB!
  Om Lööfskan blir statsminister, får alla de rätt som förutsagt det. Via push från den hemliga Bilderberggruppen, intar hon (usch) snart landets högsta post. Hon blir historisk genom att vara den första kvinnan på posten!
  Men varför vill B- bergruppen ha just henne?
  Hur många svenskar vill ha henne?

  Gillad av 1 person

 2. Tycker det låter vettigt att invandrare som skall utvisas som begått brott som inte ger mer än sex månaders fängelse inte straffas utan utvisas direkt. Varför skall vi slösa resurser på dessa? Naturligtvis får de aldrig komma tillbaka.

  Gillad av 1 person

  1. Givetvis hade det varit toppen i en perfekt värld! Men låt oss vara realistiska för en stund – hur många migranter som fått avslag utvisas de facto och hur många stannar kvar som illegala? Vi har över 100.000 illegala migranter som man lovat att ta tag i hur länge som helst utan att det händer något.

   Tänk dessutom på signalerna det sänder!

   Gillad av 1 person

   1. Eftersom utvisningsbeslutet är grund för straffriheten skall de naturligtvis frihetsberövas i och med beslut om straffrihet. De släpps inte ut förrän de är utvisade och deras identitet skall dokumenteras med DNA, fingeravtryck mm. Vi slipper att göda en massa feta advokater och belasta rättssystemet.

    Gillad av 1 person

  2. Då får man ha gränskontroller som fungerar och där man läser fingeravtryck på samtliga som passerar.Jag vet kriminella utlänningar som för runt 5000 kronor köper en ny identitet.Det finns många skickliga förfalskare i främst fd kommunisteuropa som trycker nya pass och körkort och för 5000 till förs din nya identitet in i olika myndighetsregister.Så nä,straffrihet är ett slag i luften och kommer enbart att ses som en extra morot för utvisade kriminella att åter ta sig hit och begå nya brott.

   Gillad av 2 personer

 3. Det enda som får svenskarna, eller vilet folk som helst, att vakna och agera kraftfullt är en tung, national kris.
  Nåväl, om jag förstår källorna rätt, så kommer ekonomiska smällen inom 4 år. Bra!! Träffa folk i plånboken! Det är bara där det gör ont på riktigt. Då vaknar folk. Då blir de arga! Och kanske då händer något! Och som tur är, när svenskarna får en ekonomisk örfil, så får resten av Europa den med. Kanske då händer någonting där med.
  Det jag är rädd för, är om hur reaktionen kommer att se ut och vad konsekvenserna blir. Historian visar inga roliga scenarier.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s