Centerpartiet saknar all trovärdighet!

Ska man skratta eller gråta? Efter att Centerpartiet i Ystad i slutet av förra veckan meddelade att man bytt fot och nu ämnade krypa tillbaka till Alliansen efter att man vänt dem ryggen vid förra valet för att hoppa i säng med S och MP, kommer det nu nya bud!

Partiet har ändrat sig igen och kommer nu fortsätta att hänga med den rödgröna sörjan. Herr Mårtensson, kommunens starke man, var snabb med att uttala att man nu ämnade fortsätta styra kommunen med minoritetsstyre.

Seriöst?! Finns det någon trovärdighet kvar överhuvudtaget för Centerpartiet? De skämmer ut sig både på kommunal- och riksnivå!

Att media nu har börjat promota Annie Lööf som ny statsminister är helt oförenligt med mina demokratiska värderingar. Det partiet har inget att göra i regeringsställning. Annie Lööf är inte min statsminister!

Vad gäller Ystad kommun så har nu Moderaterna bara ett val för att rädda invånarna från fyra år till med dessa katastrofpartier vid rodret och det är att bjuda in SD till samtal och ta stöd av partiet så att de kan ta över styret! Släpp prestigen nu Kristina Bendz och lyssna på Din kollega herr Ljungman i Vellinge!

ööf

Annonser

2 reaktioner till “Centerpartiet saknar all trovärdighet!

  1. Ifall samtliga som röstade SD i Ystad inledde en total köpbojkott mot detaljhandeln i Ystad borde det gå att påverka politiken.Det vore ett intressant experiment åtminstone.Jag kan köpa en buss och köra folk till grannkommunerna! Rena folkfesten ju.Ja,C är ett mycket förrädiskt parti.

    Gillad av 1 person

  2. Det finns de, som menar att Mr Spark Welding ( ordlek om svetsare på engelska) inte klarade sin PRAO som svensk statsmini – enligt BBG ( BilderBergsGruppen, vari kungarna Bildt och Hubertus igår) – så NU vill de ha en Stasi-mini – men hårda nypor…. VEM är då bättre än Annie Gun… Jag tror att författarna Lars-Olof Tunbrå och Thomas Erikson – har epitetet på AL…. Skriver det inte här… tror ni fattar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s