Inga korrekta belägg för Liberalernas stigmatisering gentemot Sverigedemokraterna!

Jag har flera gånger efterlyst ett klarläggande från det politiska och mediala etablissemanget om varför man har beröringsskräck med Sverigedemokraterna. Att slänga sig med ord som rasism, nazism och fascism är för länge sedan förlegat. Det räcker att läsa deras partiprogram för att man ska inse att ingen av dessa termer passar in någonstans. Istället framträder en rakryggad och ansvarsfull politik som Sverige just nu är i stort behov av – särskilt inom områdena migration, integration, rättsväsendet, vård och skola.

I dagens Aftonbladet försvarar Rasmus Jonslund från Liberalerna i Stockholm beslutet som Centerpartiet och Liberalerna tog om att inte stödja en Moderatledd regering och han ägnar samtidigt några rader för att motivera varför man betraktar SD som en vandrande pest och det kan summeras i följande punkter: *Swexit, *Public Service och *Ogenomtänkta uttalanden.

Liberalerna med sitt fokus på ”individens frihet och alla människors lika värde” skräms således av tanken på att Sverige skulle lämna det sjunkande skeppet EU, som ändå måste stöpas om på något sätt eftersom nuvarande koalition börjar bli ohållbar. Vidare upplever man ett eventuellt nedläggande eller omstöpande av det icke neutrala propagandaorganet Public Service som otänkbart och refererar till Danmark som redan valt att ta detta steg. Det man finner oroande här är att tanken och ordets frihet skall vara hotad, men då kan man fråga sig om det har gått Jonlund förbi att varken SR eller SVT är opartiska, trots att det ingår i deras stadgar, så självklart måste man ta tag i detta omgående. Den hjärntvätt som har pågått i generationer måste få ett slut!

Slutligen hänger han upp sig på de många klåpare som företrätt Sverigedemokraterna och som gjort mängder av olämpliga uttalanden eller agerat felaktigt. Det är partiets akilleshäl som jag har påpekat förr, men några personers feltramp kan inte sägas företräda ett helt parti. Att han dessutom kritiserar utnämningen av Björn Söder finner jag märkligt. Söder har skött sitt uppdrag som talman på ett utmärkt sätt den senaste mandatperioden och hans uttalande om samer har fått stöd av både samerna själva såväl som experter, så det ämnet torde vara utagerat. Med tanke på allt prat om individens frihet så är det synnerligen anmärkningsvärt att Liberalerna var med och röstade fram en vänsterpartist till talmansposten.

Dessutom är det verkligen inte bara Sverigedemokraterna som har tvivelaktiga partirepresentanter. År 2012 fick exempelvis två Folkpartirepresentanter i Gnesta lämna partiet, där den ena skrivit kommentarer om ”zoomalier” och att ”polisen borde skjuta folk som talar rinkebysvenska”. Centerpartiet som verkar var Liberalernas parhäst har både nazism och Rasbiologiska institutet i bagaget, såväl som kopplingar till de Grå Vargarna. Socialdemokratiska partirepresentanter har så mycket elände i leden att det skulle kunna göras långa listor och att man dessutom har starka kopplingar till Muslimska Brödraskapet genom den S-märkta organisationen Tro och Solidaritet samt aktivt tagit parti för Palestina i all år, verkar inte hindra L från att ingå samarbete. MP, KD, M och V är verkligen inte heller guds bästa barn och man kan sammanfattningsvis säga att det finns klåpare i alla partier och om den linjen ska gälla gentemot SD så bör det även implementeras mot alla partier. Det är löjligt att måla upp SD som ett partis som man inte ens kan samtala med baserat på att vissa politiska företrädare gjort klavertramp när det sker i alla partier. Skulle vi dessutom jämföra Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna vad gäller politiska skandaler, olämpliga kandidater och ogenomtänkta uttalanden så är jag övertygad om att S skulle vinna med hästlängder.

En bekant till mig är orubblig Liberal och har tidigare suttit i Folkpartiet i Kommunfullmäktige i många år. Han är sannerligen ingen SD-vän, men till och med han hade rekommenderat den nuvarande lokalgruppen att åtminstone samtala med SD och inte sitta som små barn i sandlådan med armarna i kors. Så rätt han har och det torde även gälla på riksnivå. Det Centerpartiet och Liberalerna gör nu är bara pinsamt samt inger varken förtroende eller respekt för partierna!

Jag har följande råd till sjuklövern – sansa er, släpp prestigen och ta ert förbannade ansvar för landet samt visa att ni har ryggrad nog att våga tänka utanför boxen!

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/ng21a5/vi-maste-riva-den-nya-hogerns-asiktskorridor?fbclid=IwAR384crXzystE9TlpiAip00aFN9j38Bmvdu2Y6_UM4lrCS_sRvtljy6L0ps

box

Annonser

4 reaktioner till “Inga korrekta belägg för Liberalernas stigmatisering gentemot Sverigedemokraterna!

  1. Det är synd att inte SD släpps fram så att folk åter kunde få uppleva 1800-talet när transporter skedde med häst och vagn på dsmmiga grusvägar.Vad jag vill säga är att SD är ett bakåtsträvande parti noll expansiv politik.En rivningsfirma i politiken.

    Gillad av 1 person

  2. P.g.a. den politik som bedrivits i Sverige de senaste 40 åren eller så befinner sig Sverige idag i ett läge (politiskt, ekonomiskt, kulturellt, socialt, säkerhetsmässigt, religiöst, ideologiskt. logistiskt, utbildningsmässigt…) som bara kan beskrivas som katastrofalt.

    Och med de regeringsalternativ som nu tyvärr kan komma ifråga kommer denna destruktiva politik att föras vidare. S.k. allianspartier gör inget för att ta ifrån sossar, islamister och kommunister i S, MP och V makten. Det är en samling räddhågsna landsförrädare som styr ”allianspartierna”.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s