Sunt förnuft är förbjudet i Sverige!

Svenska Dagbladet har de senaste veckorna slagit på stora propagandaorganet och återigen belyst svårigheterna med att göra korrekta medicinska åldersbedömningar på ensamkommande ”pojkar”. Nu ikväll basunerar man ut att ”var femte pojke felklassas med knämetod”.

Jag har irriterat mig rätt länge på detta men låtit det bero eftersom jag trodde att man bara skulle skriva några artiklar, men det verkar fortsätta i det oändliga och det går inte att ta miste på öppna era hjärtan-budskapet. Självklart var det inte nog med 9000 afghanska män utan skyddsskäl som fått avslag på sina asylansökningar minst en gång, utan nu måste alla få stanna verkar det som – helt i enlighet med Fatema Khavaris högt uppsatta mål att sakta men säkert ta över Sverige.

Min spontana reaktion är: Sverige brinner så vem bryr sig! Vi har så ofantligt mycket problem just nu att det känns rätt irrelevant huruvida Rättsmedicinalverkets åldersbedömningarna är 100% perfekta eller inte. Dessutom kan man fråga sig hur många fler av dessa kravställare som Sverige klarar av att husera när vi redan balanserar på gränsen till såväl välfärdskollaps som anarki.

Jag undrar också varför SvD inte skriver om svenska pojkar och deras utsatthet. Att flickor utsätts för sexuella övergrepp och i allmänhet mår psykiskt dåligt är ingen nyhet, men sällan lyfter man fram pojkarna. Dagens samhälle är präglat av rån, hot, våld och droger bland unga och att vara pojke idag är inte likadant som det var för 20 år sedan. Dessutom är det många unga som mår så dåligt att de skulle behöva få psykiatrisk vård, men eftersom den vårdenheten numera ålar sig fram och man får vänta i flera år på att få träffa en läkare så hinner många ta sina liv.

I dagens läge går det inte att skumma igenom en tidning utan att läsa om radikal islam, jihadister, hedersvåld, klankultur, kvinnoförtryck, konflikter mellan människor av olika etniciteter som tar med sig sina problem till Sverige och så dessa ensamkommande som från början var barn, men numera är män. Jag säger inte att detta är oviktigt, men jag saknar ett fokus på svenska ungdomar överhuvudtaget i media. De saknar bostäder, jobb och trygghet samt många mår som sagt psykiskt dåligt. Varför lyfts denna problematik inte fram mer så att det sätts press på våra makthavare att agera?

I allmänhet är min uppfattning att det är allt mindre fokus på svenskar och det centrala är att alla nyanlända ska känna sig inkluderade på alla nivåer. I reklam och annonser ser man väldigt ofta människor av olika etniciteter, barnböckerna har alltid med barn som har arabiska namn och barnprogram innehåller alltid personer av annan etnicitet som helst ska prata som Zlatan. Givetvis ska man arbeta för mångfald, men det är också viktigt att inte tränga bort den vanliga svensken. Vi behöver också synas och höras! Tyvärr blir det allt mindre av denna vara för var dag som går och vårt tysta medgivande kommer i längden att utradera vår identitet.

Se bara på TV-tablån där TV4 av okänd anledning bestämt sig för att inte sända julkonserten ”O Helga Natt” från Örebro på Julafton som har blivit en trevlig tradition. Häromdagen bestämde Försvarsdepartementet att de inte skulle ha luciafirande i år. Skolavslutningar får inte hållas i kyrkan och snart är det väl även tabu att fira midsommar. Att ifrågasätta detta är likvärdigt med att vara en rasist som är emot mångfald och som aktivt vill exkludera människor från vårt samhälle. Helt fel så klart, eftersom det handlar om att värna om sitt land och sina traditioner, vilket snarare handlar om sunt förnuft för inte vill vi bli en minoritet i vårt eget land. Men som vi alla vet så är sunt förnuft förbjudet i Sverige – här tillåts bara politiskt korrekta tankar i enlighet med vad massmedia indoktrinerar befolkningen att tänka och tycka!

Reinfelt.jpg

7 reaktioner till “Sunt förnuft är förbjudet i Sverige!

 1. Var finns den svenska tågan att sätta ned foten och slåss för sin rätt till sitt land, sin kultur, sin religion och sitt värde som vit svensk medborgare?
  Har hela svenska folket förutom ca 1.1 miljon blivit nedmalda i könsfeminism, globalistisk propagande och kulturmarxism samt kraftigt varnade för att associera sig med några andra än de som är PK?

  Gillad av 3 personer

  1. Svenskarna är alldeles för individualistiska för att forma en organiserad motstånd. Det är därför att det är svårt att samla kraft och slå tillbaka kollektivistiska rörelser som alla dessa PK/vänstergrupper.

   Gillad av 2 personer

   1. Utflyttningen från Sverige på 1800-talet är naturligtvis en bidragande orsak.

    Avkommor till dessa oföretagsamma Svenskar som stannade kvar, är de som befolkar landet idag.

    Något ”jävlaranamma” finns inte längre, så Svensken föredrar att sitta still i soffan och vänta på nästa månads bidragsutbetalning.

    Att man sen importerar folk efter hudfärg i stället för lämplighet bidrar ju inte heller till någon kvalitetshöjning, annat än på utbudet av mat och dryck.

    Gillad av 2 personer

   2. Tror snarare att det är indoktrinering och uppfostran som är problemet.
    Folk får ju lära sig ganska tidigt i livet att (nästan) all form av grupptänkandet är fel; familjen, nationen, svenskheten, traditioner….. allt det där är icke-önskvärd nu för tiden. Men alla dessa ”grupptankar” är precis det som gör ett folk, en nation stark. Det är sånt som ger en idé att samla sig bakom.
    Dessutom har folk lärt sig att vara mjuk, mesig och svag. Att inte ta ansvar redan vid början som föräldrar, barn lär sig att oanpassad eller oönskad beteende har inga konsekvenser. Att man få vara med hursomhelst, att man får en guldmedalj bara för att dyka upp, inga krav ställs varken hemma som barn, som elev, som tävlingsmänniska. Det tar man när man blir vuxen och gå ut i arbetslivet. Och ofta inte ens där.
    Dessutom finns det väldigt få som vågar ta fighten, som vågar vara rak på sak och säga som det är och som faktiskt vågar ställa krav!

    Gillad av 2 personer

 2. En del åldersbedömningar får som resultat att personer kan gå från att ha kvitterat ut barnbidrag ena dagen för att anslka om folkpension andra dagen.Det finns exempel på det!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s