Jomshof (SD) kräver folkomröstning om invandring, förbud mot böneutrop, slöjförbud i skolan och förskolan, förbud mot icke-medicinsk omskärelse samt att asylsökandes ägodelar beslagtas i syfte att delfinansiera uppehället!

I Aftonbladet fortsätter man att skriva ledare om varför Allianspartierna inte ens bör överväga tanken att samarbeta med Sverigedemokraterna eftersom de är ”extremister”, men i vanlig ordning presenteras inga riktiga belägg för påståendet, förutom att hänvisa till historikern Håkan Holmbergs skrift “Den farliga mångfalden”, där Holmberg sägs klarlägga vilket sorts parti SD är: ”Det är ett parti med så snäv syn på svenskhet att det är nära på omöjligt att upptas i den nationella gemenskapen. Det är ett parti som vill tukta fria medier, kringskära civilsamhällets självständighet, ställa polisväsendet i partiets tjänst och som vill tvinga föreningsliv och utbildningsväsende att främja deras politiska uppfattning. Det är ett parti som motarbetar årtionden av jämställdhetspolitik.” Med detta i åtanke vore det därför fullständigt otänkbart att Liberalernas SD-falang skulle avvika från den inslagna linjen att stänga ute SD. (https://www.aftonbladet.se/…/liberalerna-slits-isar-av-sin-…)

Det är en skrattretande beskrivning av en politik som man är rädd för, eftersom den belyser problemen i samhället av idag samt presenterar konkreta åtgärder för att komma tillrätta med de utmaningar som vi står inför. Holmberg och likväl Aftonbladets skribent Daniel Swedin har tydligen glömt att fråga sig varför vi inte har löst Sveriges gedigna problem med Alliansens politik i åtta år och sedan de rödgrönas politik i fyra år. Inget har hänt, förutom att problemen har eskalerat och det är fortfarande samma politik som presenteras från både den röda och den blå sidan. Det säger sig självt att det krävs nytänkande för att åstadkomma förändring och att ge chansen till landets tredje största parti att ta sig an problemen och på så vis testa sin egen politik är det minsta man kan begära.

En av anledningarna till att det mediala och politiska etablissemanget gör precis ALLT för att se till att dörren till maktens boningar förblir stängd för Sverigedemokraterna är troligen för att man är rädd för vad som händer om folket får mer att säga till om, som det egentligen var tänkt från början innan demokraturen tog över för några decennier sedan.

Richard Jomshof (SD), deklarerade igår att det är dags att låta svenska folket få säga sitt om invandringen:
-”Dagens massinvandring är på väg att slita sönder Sverige, vilket kan leda till att svenska folket blir en minoritet i sitt eget land. Hela den svenska välfärden är på väg att raseras till följd av invandringspolitiken. Regeringen bör snarast utlysa en folkomröstning där svenska folket får avgöra om invandringspolitiken ska fortsätta vara ansvarslös och destruktiv eller ansvarsfull och restriktiv i enlighet med Sverigedemokraternas politik. I andra delar av Europa får befolkningen tycka till om invandringspolitiken. Ett bra exempel är Ungerns Viktor Orbán, som i brev efterlyser medborgarnas åsikter och dessutom har hållit en folkomröstning om EU:s flyktingprogram.”

Jomshof föreslår i andra motioner ett förbud mot alla former av böneutrop, slöjförbud i förskolan och grundskolan, förbud mot icke-medicinsk omskärelse samt att asylsökandes ägodelar beslagtas i syfte att delfinansiera deras uppehälle i Sverige.

Samtliga dessa motioner är enskilda och det är oklart hur partiet som helhet kommer att ställa sig till dem i riksdagen.

Det här är en politiker med stake om Du frågar mig! Han har ryggraden intakt och modet att lägga motioner som vi så väl behöver i det här landet! Tack Rickard Jomshof för att Du lyfter frågor som inget annat parti vågar ta i med tång! ❤️

https://www.expressen.se/…/sd-toppen-jomshof-utlys-folkomr…/

man

Annonser

5 reaktioner till “Jomshof (SD) kräver folkomröstning om invandring, förbud mot böneutrop, slöjförbud i skolan och förskolan, förbud mot icke-medicinsk omskärelse samt att asylsökandes ägodelar beslagtas i syfte att delfinansiera uppehället!

  1. Fast vi hade den nionde september en folkomröstning om dessa frågor.En knapp sjättedel röstade för dessa frågor.Vi andra röstade emot att SD indirekt stödjer att skicka skattepengar till Saudiarabien,bland annat.

    Gillad av 1 person

  2. Dessutom bör invällarna uppvisa en returbiljett Ut, som vanligt folk behöver, för att bli insläppta i fjärran land, och ett giltigt pass!
    Nomaderna bör snarast rätta sig i ledet…

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s