Spelbolagen tror på Annie Lööf!

Efter att Ulf Kristersson (M) gett upp försöken att bilda regering har oddsen hos spelbolagen svängt skriver Svenska Dagbladet nu ikväll och Annie Lööf (C) blir en allt hetare kandidat till statsministerposten.

Det är väldigt intressant att hela etablissemanget har beröringsskräck när det handlar om Jimmie Åkesson eftersom Sverigedemokraterna anses främlingsfientligt samt dess företrädare sedan länge är stämplade som nazister och fascister. Men ingen verkar bry sig om att Annie Lööf är en minst lika tvivelaktig person då hennes parti på riktigt var nazister när det begav sig en gång i tiden och det rasbiologiska institutet med allt förfärligt som det står för och som Centerpartiet är medgrundare till, har vi aldrig hört någon från varken Centerpartiet eller Socialdemokraterna be om ursäkt för.

Trots detta är både Centerpartiet och Socialdemokraterna välkomna in i värmen, samtidigt som Annie Lööf och Stefan Löfvén ses som fullgoda statsministerkandidater. Visst är det fascinerande att det är skillnad på folk och folk? Två partier som med facit i hand begått allvarliga brott mot många svenskar under en mörk del av historien sätts nu på piedestal och används som rättesnören samtidigt som just dessa två partiledare vid otaliga tillfällen tvålat till Åkesson och i synnerhet partiets väljare, genom att kalla dem både det ena och det andra. Det goda hatet är alltid accepterat i finrummen av någon anledning.

Sverigedemokraterna är ett parti som för alltid kommer att få bära oket av att ha grundats av fel personer. De är ett parti som på förhand stämplats som förlorare trots att de aldrig fått chansen att visa vad de går för, som alltid stämplas som genomvidriga oavsett hur bra de än levererar och som alltid kommer att utestängas från demokratiska samtal.

Hade etablissemanget tänkt lite längre än näsan räcker så hade de givetvis gett partiet en ärlig chans att visa om de är regeringsdugliga, för att på så vis ha lite mer under fötterna innan man pekar finger. Nu framstår det bara som löjeväckande och det enda som händer är att politikerföraktet ökar allt mer i Sverige samtidigt som förtroendet sviktar, vilket på sikt är direkt skadligt för landet. Man kan inte bete sig som ett litet barn och sedan förvänta sig att bli behandlad som en vuxen – sunt förnuft helt enkelt, men tyvärr känner man inte till detta vokabulär i Rosenbad!

Jag är förvånad att spelbolagen ser så goda odds för att detta extremistparti skall ges uppdraget att förvalta rikets nycklar. Afghanamnestin som alla instanser sågade jämsmed fotknölarna, godkände juristutbildade Annie Lööf utan att blinka. Det säger en del om henne och framförallt om partiet som kanske kommer att leda landet – hemska tanke! Vill det sig så illa att Anne Lööf blir ny Statsminister så är det verkligen God natt Sverige!

loser.jpg

4 reaktioner till “Spelbolagen tror på Annie Lööf!

  1. Spelbolagen hade fel ang valresultatet för SD.Låt oss hoppas att felräkningarna håller i sig.Hade nu folk röstat med förståndet istället för att slänga bort sin röst på SD hade vi sluppit både C och Mp. Den totala dumheten är 2018 års val den enda vinnare.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s