Våra barn och barnbarn kommer att få betala priset – särskilt det täcka könet!

Sakta men säkert breder kvinnoförtrycket ut sig i by och stad, från norr till söder. Även om vi är några få som försöker kämpa emot och uppmärksamma problemet så hjälper det inte. Det tysta accepterandet gör att det smygs in i vår vardag ofrivilligt.

I Ystad har jag noterat att kvinnor och flickor som bär slöja/hijab numera finns i överflöd på allmän plats, men förutom det så återfinns detta även i skolan, på gymmet, bland lärare, i kassan på ICA, Apotekspersonal, vårdpersonal och bibliotekspersonal.

Jag ser absolut inte ned på dessa kvinnor, men jag beklagar att de enligt mitt tycke är ett offer för det importerade kvinnoförtrycket och signalerna som det sänder. Visst måste vi välkomna även dessa kvinnor och flickor i skolan samt ut på arbetsmarknaden, men om vi samtidigt bara låter det bero så bejakar vi samtidigt kvinnoförtrycket och normaliserar det som en del av vår vardag.

Problemet är samtidigt att den lilla människan inte kan göra så mycket åt den rådande situationen mer än att beklaga utvecklingen. Direktiven för att reglera det i lag och skicka rätt signaler måste komma uppifrån – först då kanske man på sikt kan få bort det om några generationer. Men att bara titta åt andra hållet som våra politiker har som nationalsport är helt oacceptabelt! De ska leda landet i rätt riktning – det vill säga framåt och inte tusentals år bakåt!

Alliansen öppnade dörren för islamiseringen under sina två mandatperioder, den rödgröna regeringen fortsatte sedan på utstakad väg i ytterligare fyra år och tog det till nya nivåer genom att acceptera radikal islams inträde och nu väntar fyra härliga år till utan att någon med vett i skallen drar i nödbromsen, eftersom det enda parti som vill sätta ned foten rejält i dessa frågor är utestängda från inflytande

Det går inte att slå sig för bröstet och påstå att vi i Sverige står upp för allas lika rättigheter oavsett kön och religion när det så uppenbart inte är fallet! Men vem får betala priset för denna dubbelmoral och detta ofantliga hyckleri? Inte vi i denna generation, men däremot våra barn och barnbarn som på sikt kommer att tvingas in under skynkena samt kräla i stoftet som de lägsta varelserna i näringskedjan!

prricetag.png

19 reaktioner till “Våra barn och barnbarn kommer att få betala priset – särskilt det täcka könet!

 1. Jo men jag tror att dessa kvinnor känner sig nakna utan slöja.Tänk ifall du skulle tvingas att ändra din klädstil radikalt som att till exempel vistas ute på stan utan kläder på underkroppen,nog skulle du känna dig obekväm över en sådan stil? Det som vi tar som självklart är helt otänkbart för andra.Jag tror faktiskt inte att slöjan är tecken på förtryck utan ett sätt att visa sin omgivning respekt.Jag skulle känna det väldigt respektlöst ifall någon sprang och visade sina privata delar på stan.Jag hade nog till och med blivit rejält uppretad.Bortsett från det så tycker jag att en slöja är ett väldigt fint plagg som också ger signaler såsom dygd och att man som kvinna håller på sig.Jag gillar slöjan!

  Gilla

  1. Håller på sig? 😅
   Du tror inte att de träffar killar i smyg?

   Rolf du blir bara värre och värre! Häromdagen tyckte du att våldtäktsepidemien var bra för barnafödandet i Sverige och nu glorifierar du slöjan – jösses!

   Gilla

   1. Jag skrev inte våldtäktsepidemi utan /den,i alternativ media,påstådda våldtäktsepidemin/
    Som sagt,med tanke på de i förhållande till antalet anmälda våldtäkter få fällande domar visar på något stort fel.Våldtäktsepidemin existerar bara på redaktionerna hos alternativ media.Hjärnspöken eller ett sätt att demoralisera svenska folket? Färre och färre går på deras propaganda.

    Gilla

  2. ”Tänk ifall du skulle tvingas att ändra din klädstil radikalt som att till exempel vistas ute på stan utan kläder på underkroppen,nog skulle du känna dig obekväm över en sådan stil?”

   ”Jag skulle känna det väldigt respektlöst ifall någon sprang och visade sina privata delar på stan”

   Vad är detta för helt meningslösa ”jämförelser”? Bruket att kvinnor måste bära vissa kläder för att dölja sig och sin kropp visar på en otroligt unken kvinnosyn och en total respektlöshet för demokrati och ett öppet samhälle. Och det rör sig inte om några tygstycken utan om hela den demokratiföraktande ideologin som ligger bakom dessa människorättskränkande påbud.

   Gillad av 1 person

   1. Vad åstadkommer du med att förbjuda slöja? Löjlig signalpolitik kanske?
    Är det en unken människosyn att förbjuda folk att springa nakna? Jag tycker att det är bevis på ett civiliserat samhälle.Att visa håret i Islam är lika känsligt som att här visa en naken rumpa.Det tycker jag att man bör respektera.

    Gilla

  3. Vad är det vi ska respektera? Att muslimska män sätter sig på kvinnor och flickor? De ska respektera västs livsstil och rådande normer om de väljer att bosätta sig här – inte svårare än så!

   Gilla

   1. Du kan aldrig få anständiga människor att deras tonårsdöttrar springer omkring stupfulla på stan.Du kan aldrig få anständiga människor att acceptera att man sätter upp teaterpjäser för att lära åttaåringar olika namn på ”fittan”.Jag håller med David Eberhardt när han säger att vi lever i en bubbla där vi tror att vårt sätt att leva är det enda normala.Vi tror att vårt sätt att leva är det normala när det kanske är tvärt om.Det är inte så viktigt vad man har på huvet utan det viktigaste sitter inuti och muslimerna har fin sammanhållning och bra familjetraditioner.Barn får vara barn och man gör allt för att skydda dem från vår livsstil,med rätta.Olika på namn på ”fittan” i en pjäs.Lämplig för barn från åtta år….vilka sjuka djävl.r.

    Gilla

 2. Jodå,jag är inte dum och det gör ”svenska” kvinnor också-träffar killar i smyg och hävdar sen våldtäkt! Många våldtäktsanmälningar har garanterat rasistiska förtecken.Man träffar en kille på fyllan och har sex och väl hemma kommer ångesten och då är det så lätt att anmäla en redan utsatt invandrare.Den rasistiska svensken i ett nötskal.

  Gilla

   1. Det irriterar mig att så många anmälda våldtäkter inte lrder till fällande dom och en förklaring kan ju vara okynnesanmälningar.Vi har nu ett uppmärksammat fall där misstänkta gärningspersoner friades i tingsrätten och nu ”orkar” det självpåstådda offret inte att överklaga.Straffen för våldtäkt borde skärpas rejält men också ifall man okynnesanmäler bara för att man vill rädda ansiktet inför sin partner.

    Gilla

  1. Rolf, nu får du ge dig! Våga inte påstå att våldtäktstatistiken är påhittad av alternativmedia!

   Säg det till föräldrarna till den unga flicka som tog sitt liv efter att ha blivit skändad av 5 afrikaner i flera timmar!

   Våldtäktsepidemien hör ihop med invandringen – läs Anb Heberleins bok i ämnet om du behöver bevis.

   Du är en skymf för alla män och med dessa uttalanden kränker du alla offer och deras anhöriga! Usch!

   Gilla

   1. Men flickan som tog sitt liv efter att ha blivit trakkasserad av en etniskt svensk gubbe då? Är inte hennes öde värt uppmärksamhet? Englamordet som hade sexuella förtecken? Etnisk svensk som förövare.Ditt ensidiga fokus på muslimer och deras brott är ju rent av sjukligt ifall det nu inte är medfött? Tycker du att en våldtäkt begången av en muslim är värre än ifall förövaren är svensk eller jude eller nåt? Finns det numera trovärdig statistik som delar upp brott per etnicitet? Du är en skymf för alla våldtäktsoffer oavsett etnicitet på gärningsman.

    Gilla

  2. Rolf! Det är bevisat att majoriteten av våldtäkterna som begås utförs av män från MENA, troligen för att de inte är vana vid fria kvinnor som visar hud, som man då tolkar som villiga offer. Detta är inget unikt för Sverige, utan resultaten går igen i t.ex. Danmark, Norge och England.

   Det är ingen som har sagt att det är mindre synd om de som våldtas av judar eller etniska svenskar. Du däremot har sagt att våldtäkterna är bra för barnafödandet i Sverige och en hel del andra sjuka saker.

   Skärpning nu annars får du rött kort!

   Gilla

  3. Rolf oktober 18, 2018 kl. 8:02 f m

   ”Det är inte så viktigt vad man har på huvet utan det viktigaste sitter inuti och muslimerna har fin sammanhållning och bra familjetraditioner.”

   Jo just det…. ”bra” familjetraditioner med könsstympning, umgängeskontroll, tvångsgifte, öppen diskriminering av kvinnor/flickor i moskéer och offentliga miljöer. Vidare sker det skammord för att rädda familjens anseende eller ”bara” hot om fysiskt våld om ”fel” uppträdande fastställs. Förbud mot att visa hud för kvinnor/flickor medan män/pojkar kan kläs sig hur dom vill. Några exempel på ”bra familjetraditioner”. Jo visst.

   Gilla

   1. Shaken Baby,plötslig spädbarnsdöd(i de flesta fall förmodligen barnamord),sent aborterade foster,femtioelva psykiska diagnoser som inte är vetenskapligt belagda men där man slentrianmässigt skriver ut narkotisk preparat till barn med livslångt bruk som ofta övergår i missbruk.Du förstår väl att anständiga människor med nästan alla medel försöker hålla sina barn från sådana fina svenska traditioner.Men så blir det också folk av de flesta av dem.Vi kan väl inte begära att anstänfiga människor skall accrptera all skit bara för att få stanna kvar? De är en del av samhället och reagerar precis som vilken sund människa som helst.Vi lever i den mest vrickade världen och vi accepterar och till och med försvarar den.

    Gilla

 3. Anländer man till ett västerland med en helt annan kvinnosyn och kultur så får man förbanne mig anpassa sig till just detta. Kan man inte det så är gränsen öppen för att återvandra till den medeltidskultur som personen i fråga anammar. Det handlar inte om att känna sig naken utan slöja, det handlar om att bekänna sig till en medeltidskultur och en kvinnofientlighet som inte hör hemma här. Den som inte kan inse detta som svensk borde i rimlighetens namn emigrera till dessa medeltidsländer där personen i fråga bör känna sig som fisken i vattnet.

  Gillad av 1 person

  1. Slöjan är dessutom en snygg accesoir.Med tanke på den soliga och långa sommar vi har haft borde det lagstiftas om obligatorisk huvudbonad för alla.Slöjan skyddar mot den farliga ultravioletta strålningen och den skadar varken dig eller den som bär den.Eller hur? Tvärtom!

   Gilla

   1. ”Slöjan skyddar mot den farliga ultravioletta strålningen och den skadar varken dig eller den som bär den.”

    Det handlar inte om ett tygstycke utan om den demokratiföraktande ideologin som ligger bakom. Men du kan ju gärna diskutera din teori med fördelar med obligatorisk slöja för alla med ett gäng män från Mellanöstern. Lycka till.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s