Pandoras box är redo att öppnas!

De senaste fyra åren har Stefan Löfvén med anhang plågat landet genom att missköta sitt uppdrag kapitalt. Det fanns därför en anledning till att hans meningsmotståndare firade stort den dagen man avsatte Stefan Löfvén och glädjen var även stor ute i stugorna runt om i landet.

Med tanke på hur oansvarigt den rödgröna regeringen drivit sin politik den senaste mandatperioden, där fyra saker står ut – transportskandalen, hur man myglade igenom ett förslag till ändring av grundlagen som berör offentlighetsprincipen och yttrandefriheten, gymnasielagen som gett tusentals afghanska män utan skyddsskäl amnesti samt det faktum att man med glädje öppnat dörren för en islamisering av Sverige där radikal islam för var dag som går växer sig allt starkare, är det inte för inte som man undrar vad sjutton Ulf Kristersson (M) håller på med när han frivilligt återlämnar uppdraget till Sveriges genom tiderna sämsta Statsminister.

Alla som hade andats ut och känt att nu har vi äntligen fått ett andningshål och stoppat dessa tokerier som håller på att förgöra Sverige, känner nu återigen hur oron pulserar genom hela kroppen. För ingen vettig människa tror väl att Löfvén och Ygeman kommer att strunta i att driva igenom sina censurlagar? Man kommer heller inte nöja sig med att 9000 afghaner ska få amnesti, nej det kommer gälla alla över hela linjen. Precis som Annie Lööf inte kommer att gå med på att strama åt migrationspolitiken eftersom hennes parti vurmar för öppna gränser. Det blir också uppenbart att med en fortsatt röd regering så finns det inget som stoppar Sverige från att skriva under FN:s nya migrationsramavtal som kommer att vara förödande för landet.

Genom att erkänna sitt nederlag har Ulf Kristersson och den moderata partiledningen bidragit till att öppna Pandoras box. Bevare oss väl för det som komma skall!

pandora

Annonser

3 reaktioner till “Pandoras box är redo att öppnas!

  1. Löfven ärvde ett land i upplösning och vill man öppna ögonen skall man se att han gjorde bra ifrån sig under de senaste fyra åren.Transportskandalen kulminerade under hans regering men det var alliansen som beslutade om att lägga Transportstyrelsens it-drift på entrepenad.Vi behöver en regering som inte backar för svåra beslut med till exempel höjda skatter för att åtminstone upprätthålla nuvarande nivå på tex sjukvården.Åtta år av alliansens rivning av samhället blir smärtsamt atr återuppbygga.Alla får betala.Skattesystemet måste reformeras för som det är uppbyggt nu är det ”den som redan har,honom skall åter varda givet”.Det är inte rimligt att människor med stora inkomster och höga kapitalvinster på lagligt sätt kan nolltaxera.Det är dags för ett jämlikt samhälle och den som undrar ”vad fan hen får för pengarna” kan ju flytta omgående till något bättre land.Jag fattar faktiskt inte varför man stannar kvar när man upplever Sverige som dåligt.Allt kan bli bättre och till det krävs pengar.

    Gilla

      1. En aning! Fast jag känner igen mig till hundra procent i hur jag var 2014.Lika missmodig över att SD inte fick vara med.Det är intressant hur man kan ändra uppfattning.Men jag följde SD:s arbete i riksdagen noggrant mellan 2014 och 2018 och fann att det inte är något för mig.Troligtvis ingenting för en hygglig människa som du är heller.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s