8-åring i Berlin dog efter att pojke släppt en trästock från ett 15-våningarshus!

Tyska medier rapporterar om en tragisk händelse i norra Berlin i söndags, där en 8-årig pojke dog efter att han fått en 20 kilos trästock i huvudet, som någon släppt från ett 15-våningars höghus.

48 timmar senare har mordutredarna lyckats fastställa att det var en 10-årig pojke som låg bakom. Han hade kastat den tunga trästocken från ett fönster när 8-årige Ibrahim cyklade förbi nere på gatan. Pojken dog på plats och hans 10-åriga kusin som också befanns sig på BMX-cykeln blev skadad.

10-åringen bor inte med sin familj i höghuset, utan några hus bort. Det var mycket upprörda känslor bland de boende efter händelsen och polisen har försökt lugna ned den hetsiga stämningen så att det inte ska bli några hämndaktioner.

Barn under 14 år kan straffas enligt tysk lag och myndigheter utreder nu familjeförhållandena. Enligt utredarna verkar det inte som att den 10-årige pojken ville skada någon avsiktligt, utan han förstod inte konsekvenserna av sitt handlande. Avlägsnandet av 10-årigen från hans familj var det slutliga steget enligt en utredare.

Den döda pojken var enda sonen i en familj som flytt från det tjetjenska kriget för cirka tio år sedan. Ibrahim var född i Berlin och hade tre systrar.

Den hemska scenen tog även hårt på blåljuspersonalen som först var på plats. Några fick tas ur tjänst och andra fick prata med en präst. Idag brinner det fortfarande ljus utanför huset och grannar har lämnat blommor och gosedjur.

https://www.berliner-zeitung.de/…/gestaendnis-im-holzklotz-…

ibra

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s