Hur mycket kostar den nuvarande ”Sverigebilden” oss per dygn?

Nyligenen brann Gottsundaskolan i Uppsala ned, efter att två tonårsflickor roat sig själva med att bränna ned en skola som de själva inte ens gick på. Nu kommer notan: 100 miljoner kronor! Pengar som dessa ligistungar och deras oansvariga vårdnadshavare slipper betala – det är istället vi skattebetalare som skall hosta upp våra surt förvärvade skattepengar som vi istället skulle behöva lägga på den krackelerade välfärden.

Varje dag är det någon som skadas eller dödas i knivbråk eller skottlossningar, alternativt bilar eller annan fast egendom som bränns ned, vilket kräver kostsamma utryckningar och drar mycket resurser som i sin tur genererar höga kostnader för samhället i en aldrig sinande ström. Det hade varit intressant att veta hur mycket den nuvarande ”Sverigebilden” kostar oss per dygn samt hur man arbetar för att stävja utvecklingen.

Tänk så mycket gott dessa pengar hade kunnat användas till istället! Det måste kännas extra surt för alla underbetalda poliser och sjuksköterskor som i alla år kämpat för att få högre lön utan att bli åhörda, att behöva lägga tid och resurser på grovt kriminella individer istället för den lilla människan som allt mer kommer i skymundan.

Eftersom det är uppenbart att lagens långa arm inte längre kan skydda befolkningen från den accelererande kriminaliteten och inte heller Säpo har kontroll över extremisterna i landet, så torde det finnas underlag för att hitta andra lösningar.

Medborgargarden där människor som bor i området själva patrullerar kan kanske vara en idé vi snart måste ta till om vi inte ska låta anarkin breda ut sig över landet. Eller varför inte klassiska ”prisjägare” som vi kan anlita för olika syften – till exempel skicka in i de mer utsatta områdena och rensa upp.

Det bästa hade givetvis varit om våra makthavare engagerade sig i problemen som sig bör och tillsatte rätt resurser, men de är tyvärr upptagna med kafferep i två veckor till för att ”sondera terrängen” för en ny regering…

pengar.png

3 reaktioner till “Hur mycket kostar den nuvarande ”Sverigebilden” oss per dygn?

 1. Jag märker din indignation och tendens till hopplöshet!
  Min egen är lika stor!
  Vad vinner man på denna fortgående islamisering??? Och varför tas inte hänsyn till < 1.1 miljoner SD-väljare? Är vi idioter som bara vill rädda vårt land!?
  Lövén har tydligen återinträtt som ev ny statsminister!
  Milda makter, då kommer det att välla in folk som stenar kvinnor och skär sönder sina döttrar!
  Kan man inte fatta någon gång, att Åkesson hade rätt när han i en debatt sa: "dom passar inte här"!

  Gillad av 3 personer

 2. Jag läser idag att Stockholmsområdet planerar för 600 000 nya lägenheter till 2050. Främst är det migrationen som ”kräver” detta. Bevare mig väl. Jag betalar fast jag inte vill.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s