Hatbrotten mot muslimer och judar ökar markant i England – snart kokar det över även i Sverige!

Ny statistik från England och Wales visar att hatbrotten slår i taket och har ökat med 40% på ett år. Mer än hälften av attackerna var riktade mot muslimer och den näst vanliga måltavlan var judar.

Totalt 94.098 hatbrott har registrerats, vilket är dubbelt så många jämfört med för fem år sedan. Ökningen tros ha koppling till terrorattackerna som begicks under förra året.

Det här är vad som väntar Sverige inom en åskådlig framtid om regeringen ämnar fortsätta med den oansvariga migrationspolitiken som präglat landet i decennier.

En dag rinner bägaren över även i det toleranta landet Sverige och måttet är redan rågat för många medborgare.

När Stefan Löfven fikar med sina polare i Rosenbad så skulle det inte skada om han ägnade en tanke åt det parti som hela tiden varnat för den situation som Sverige nu hamnat i och som synes sjuklövern vill fortsätta ignorera. Att inte ens vara villig att föra samtal med det parti som haft stake att föra upp problemen på bordet trots allt hat man fått utstå genom åren, är så lågt att jag inte kan finna orden för att uttrycka mig korrekt.

Den lilla respekt jag hade för Stefan Löfven innan valspurten är som bortblåst och jag har inget till övers för den mannen. Att han dessutom strävar efter att återtaga statsministerposten trots allt förakt som han visat stora delar av svenska folket, är befängt och det värsta är att han har stöd från borgerliga partier. Man blir lätt illamående!

https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/uk-hate-crime-religious-muslims-islamophobia-police-racism-a8585846.html

hate

Annonser

4 reaktioner till “Hatbrotten mot muslimer och judar ökar markant i England – snart kokar det över även i Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s