Ungerns utrikesminister skräder inte orden om FN:s nya migrationsramverk!

För några veckor sedan blev det allmänt känt att FN:s nya migrationsramverk, som har som mål att luckra upp nationella barriärer mot migration och införa nya vägar in, kommer att godkännas av den svenska regeringen i början av december.

Ungern är ett av de kloka länder som vägrar att skriva under FN:s nya ramavtal och idag kommenterade Ungerns extraordinära utrikesminister Peter Szijjártó ämnet vid en paus under ett möte i Luxemburg mellan EU och utrikesministrarna för de östliga partnerländerna.

-”Migration är inte en mänsklig rättighet och människor har ingen fundamental rätt att korsa gränser illegalt eller godtyckligt välja vilket land man vill bosätta sig i. När den Europeiska Unionen arbetar med migrationsfrågan så måste de utgå från internationell lag och den säger inte att migration är en mänsklig rättighet. Ungern har gjort det klart att man inte tänker medverka i processen med att godkänna FN:s globala avtal för migration. Övriga länder kommer antagligen att ansluta sig till Ungerns ståndpunkt vid slutet av året. Migrationsfördraget kan inte accepteras eftersom det innebär ett hot mot världen och går emot Europas intressen. Det är skamligt och det är därför vi är besvikna på det sätt som EU representerade, eller snarare misslyckades med att representera Europas intressen i förhandlingarna med FN. Den höga EU-representanten Federica Mogherini har inget underlag för sitt påstående att ekonomiska migranter är det rätta svaret på de demografiska och ekonomiska utmaningarna. Ungern tänker inte på det sättet – vi vill varken att demografiska eller arbetsmarknadsutmaningar ska lösas genom migration och det måste respekteras av alla. Ungern kan ge rätt svar på dessa problem på egen hand och vi har rätt att fatta våra egna beslut när det kommer till utbildning och familjepolitik.”

Wow! Varje europeiskt land skulle behöva en Peter Szijjártó i regeringen!

https://dailynewshungary.com/hungarian-foreign-minister-migration-and-illegal-border-crossing-are-not-human-rights/

Peter.jpg

Annonser

6 reaktioner till “Ungerns utrikesminister skräder inte orden om FN:s nya migrationsramverk!

 1. Han nämner ju demografiutvecklingen och det är det problemet som gäller för alla västländer.De infödda föder alltför få barn.Visserligen har barnadödligheten gått ner här men att som i Sverige ligga under två barn per kvinna duger inte.Medelåldern för förstföderskor anges till 29 år och då får man väl anta att det kan gå upp mot 40.Det säger sig själv att det blir inte livsdugliga människor av många av dessa barnen.Missbildningar och annan svaghet blir medfött.Föda sitt första barn några år innan klimakteriet duger inte ifall man vill få en stark och frisk och talrik befolkning.Den våldtäktsepidemi som åtminstone alternativmedia uttrycker det måste ju vara en skänk från ovan demografiskt sett.Det inte vi själv klarar med vårt förstånd hjälper naturen oss med. Naturens prio ett är att livet skall fortsätta.Det är förutsättningen för all mänsklig aktivitet.Hur stimulerar man unga kvinnor att skaffa barn? Problemet är inte invandring utan vårt eget sätt att leva som effektivt tar kol på oss.

  Gilla

  1. Håller verkligen inte med!

   Just nu är vi för många. Vi har inte ens möjlighet att hjälpa alka som kommit till landet nu. Systemet är övervelastat och vi måste göra en paus!

   Jag stödjer inte ett folkutbyte.

   Gilla

   1. Det är inte bra med för stora svängningar i befolkningsmängden under kort tid vare sig åt det ena eller andra hållet.Lösningen är givetvis en jämn befolkningsökning där man uppmuntrar de som redan bor här att skaffa fler barn.

    Gilla

  2. ”Den våldtäktsepidemi som åtminstone alternativmedia uttrycker det måste ju vara en skänk från ovan demografiskt sett.”

   Jag hoppas du inte menar allvar med detta uttalande.

   Gillad av 1 person

   1. Det begriper du väl att endast bråkdelen är rena våldtäkter.Många anmälda våldtäkter är rena hittepå av kvinnor som okynnesanmäler.När fortlevnad sätts på spel åsidosätts det lilla lager fernissa som vi kallar mänskilg civilisation och naturen tar över.Vi är så civiliserade här så att mannen har förvandlats till ett mähä.Gör du ditt jobb som man så behöver svenska kvinnor inte söka sig till ”utlänninga”.Du kan ju räkna dina små spermier först så ser du ju om det ens är lönt för dig.

    Gilla

   2. Jag kom på en slående likhet mellan allt fler svenska män och Ulf Kristersson-de påstår att de vill men kan inte.Han har inga biologiska barn precis allt fler svenska män.Tackla den gosse!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s