Mobbare som Stefan Löfvén skall varken belönas eller ges fördelar!

Jag har fortfarande inte kunnat smälta att Ulf Kristersson brände sina chanser att ta över ledartröjan och istället gav tillbaka den till den mycket osympatiske Stefan Löfvén. Jag läste nyss på Aftonbladet att Isabella Lövin (MP) gått ut med att Ulf Kristersson ringt henne i sista minuten för att sträcka ut en hand till Miljöpartiet – jösses kan den här soppan bli värre? Varför agerar inte partiledningen? Byt ut karln genast – det är uppenbart att han inte är kompetent nog att leda Moderaterna åt rätt håll!

Det som jag har mest svårt att acceptera är att man firade storstilat efter att ha avsatt Löfvén, och sedan klarar man inte av att fullfölja sina utstakade mål tack vare att prestigen vägde tyngre än ansvaret för landet och dess medborgare. Jag tycker hela Alliansen ska skämmas idag, särskilt Centerpartiet och Liberalerna som jag har förlorat all respekt för – agerandet i Malmö Kommunfullmäktige tidigare idag var dödsstöten och jag kommer aldrig mer att lita på dessa partier.

Stefan Löfvén har redan deklarerat att han skyndsamt ämnar föra samtal med alla UTOM Sverigedemokraterna. Så om två veckor kommer Socialdemokraterna ha tagit tillbaka tronen igen eftersom jag förväntar mig att C och L kommer lägga ned sina röster även där. Det är verkligen patetiskt alltihop!

Blir det som jag tror är jag redo att åka upp till Rosenbad och demonstrera! Det är oacceptabelt att en så usel person som Stefan Löfvén ska få roffa åt sig Statsministertiteln på nytt när han stämplar en stor del av folket som rasister och nazister, samtidigt som han utesluter landets tredje största parti från alla förhandlingar. Mobbare skall varken belönas eller ges fördelar!

För övrigt noterar jag att Aftonbladet har börjat med sin öppna era hjärtan-propaganda igen, det är väl så dags nu när makten hägrar för de röda. Det är klart att vi ska fortsätta ösa skattepengar på ekonomiska migranter! Tidigare idag publicerade tidningen en ledare som kommenterade valresultatet i tyska Bayern, där man menade att hot om burkaförbud och annat högerdravel skrämde bort väljare. De verkar ha missat att AfD gick framåt och att Bayern inte representerar hela Tyskland och sannerligen inte hela Europa.

Nu på kvällen har man en snyftartikel om hur barn i flyktinglägret på den grekiska ön Lesbos har det olidligt och vill till Sverige. (https://www.aftonbladet.se/…/barnen-riskerar-livet-for-att-…) Ja det är verkligen undermåliga förhållanden i flyktinglägren på Lesbos, det har Unicef varnat för hur länge som helst och det är både vuxna och barn som drabbas. Jag finner det dock lite märkligt att dessa två tonårspojkar från Afghanistan säger att de vill till just Sverige som är ett avlägset litet land längst uppe i norr och som gemene man i Afghanistan nog inte känner till. Kan det vara så att man har hört om alla bidrag och förmåner man får samt det faktum att det är relativt enkelt att få uppehållstillstånd bara man kastar sitt pass och ljuger ihop en trovärdig historia? Familjen har betalat dyrt för människosmugglare att ta pojkarna hela vägen till Sverige men snöpligt nog hamnade dem i världens största flyktingläger på Lesbos istället.

Jag har själv skrivit inlägg om dessa läger så jag vet hur vidriga förhållanden som råder där – särskilt för kvinnor och barn, men om vi stannar upp och tänker med huvudet istället för hjärtat en stund så kan man konstatera att migranter från Afghanistan oftast saknar skyddsskäl eftersom det finns flera säkra zoner i landet och dessutom ska de söka asyl i första säkra land och inte ta sig vidare hela vägen till Sverige. Redan där är det något fel och så länge Sverige fortsätter att locka med bidrag och förmåner samt PUT så kommer det fortsätta att komma ekonomiska migranter i en aldrig sinande ström – tätt efterföljda av hela tjocka släkten. Vem ska betala för kalaset, var ska de bo och hur ska det redan överbelastade välfärdssystemet kunna klara av att ta hand om alla som kommer inklusive de egna medborgarna? En person med sunt förnuft förstår att detta är omöjligt i längden och att vi redan har passerat gränsen för länge sedan, men tyvärr består landet av alltför många personer som köper dessa indoktrineringskampanjer från mainstream media utan att tänka efter först.

Idag pratade jag med en vän från Polen som bott i Sverige några år och jag frågade om hon inte skulle flytta hem igen nu när Moder Svea håller på att braka ihop, men det hade hon inga planer på. Jag önskar att jag hade haft ett land att återvända till, då hade jag verkligen inte tvekat alltför länge innan jag bestämde mig.

Istället är man dömd att ruttna bort i bananmonarkin Sverige, men jag är inte redo att ge upp ännu – blir det worst case scenario inom kort så är det dags för att börja protestera på riktigt, IRL.

Det är tungt idag – men imorgon är en annan dag som tur är!

dag.png

Annonser

6 reaktioner till “Mobbare som Stefan Löfvén skall varken belönas eller ges fördelar!

 1. Instämmer helt med dig, jag är med dig om / när det är dags att protestera på riktigt, ute på gator och torg.
  För nu måste det snart det hända något handlingskraftig hos svenska folket, annars är vi körda i botten helt av överhögheten i huvudstaden.
  Rebloggar detta på micaelsblogspot

  Gillad av 1 person

 2. Trodde du på allvar att Kristersson öh ville regera? Hela han skriker ju ‘ta mig härifrån’.Halvhjärtade försök för syns skull för att slippa hånas för ännu en decemberöverenskommelse.Han behöver äta testosteron den kärringen.

  Gillad av 1 person

 3. Jag hoppas på 1,1 miljoners rörelsen som Katrina Janouch håller i.
  Att PK-media inte rapporterar från hennes möten är inget annat än försök att undanhålla svensken att det finns protester mot förd icke -politik!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s