Judaspartier sätter krokben för Sverige både på riks- och kommunnivå!

Nog för att riksdagsvalet är viktigast, men kommunvalet är det som påverkar varje individ mest och det är väldigt många som nu får se sig dragna vid näsan.

Innan valet var budskapet från Alliansen både på riks- och kommunnivå att det var dags för maktskifte. Det vill säga ut med det röda giftet för gott! Det lät toppen tyckte de flesta och gick naivt och lade sin röst på det borgerliga alternativet. Nu några veckor senare skördar vi resultatet av alla dumdristiga svenskar som inte förstod bättre!

Moderaterna misslyckades med att bilda regering eftersom Judaspartierna Liberalerna och Centerpartiet gick emot Ulf Kristersson, som dessutom inte ids samtala med Sverigedemokraterna och lösa upp knuten. Istället väntar nu Team Löfvén/Ygeman/Johansson i fyra år till – redo att förgöra landet fullständigt! Quislingarna Lööf och Björklund ser nämligen inga som helst problem med att alliera sig med ett parti som med fakta på hand är destruktivt för Sverige!

Nu ser vi liknande scenarion runt om i landets kommuner. Både Stockholms Stad och Stockholms Läns Landsting kommer att styras av Alliansen i koalition med Miljöpartiet, efter att Moderaterna utan att tveka hoppat i säng med de gröna. Hela förfarandet är otänkbart på pappret, men det bekymrar tydligen inte Moderaterna det minsta, ty de är villiga att ge eftergifter och bjuda ut sig bara man får makten.

I Malmö, där Socialdemokraterna innehaft makten i urminnes tider och fullständigt kört kommunen i botten, trodde man på att det äntligen skulle bli maktskifte. Men nej då! Återigen Judaspartierna Centern och Liberalerna som helt sonika lägger ner sina röster idag när man ska rösta om Moderaterna skall få makten eller inte. Så nu väntar fyra år till med detta KATASTROFALA styre som gjort staden bankrutt, bidragit till att den numera kallas ”pang-pang-staden” samt inte har några som helst problem med radikal islam som frodas som aldrig förr – man har till och med varit med och invigt Nordens största salafistiska moské i Malmö, som man även godkände byggplanerna på förstås. Jag mår illa! Jag är så glad att jag flyttade därifrån för 10 år sedan – det var det bästa jag har gjort! Jag känner dock med alla de som inte har möjlighet att flytta och vars barn tvingas växa upp där. Segregation och klassklyftor är vad som präglar denna en gång så stolta arbetarstad!

I Ystad kommun är läget fortfarande oklart. Moderaterna kan sparka ut Socialdemokraterna om man samarbetar med SD, men det lär nog inte hända eftersom stigmatiseringen ligger som en våt filt över stora delar av landet. Även här är det Judaspartiet Centern som ställt till det då man förra mandatperioden högg övriga Alliansen i ryggen och gick över till de röda enbart för att få makt!

Hade svenska folket läst på och gjort sin hemläxa om hur Alliansen skött sig de senaste tre mandatperioderna på riksnivå innan man gick till valurnorna och istället insett att det mest logiska hade varit att lägga sin röst på SD, så hade vi haft en regering idag. Nu gick man på den falska Alliansens blå dunster om att man verkligen ville ta tag i Sverige och man lovade att inte alliera sig med S. Ändå sitter vi nu här med precis det scenariot! Folkets röster var vatten värda och nu utnyttjar man sina mandat för att spela högt med landet och dess medborgare som insats bara för att få en plats i Rosenbad alternativt Kommunfullmäktige – vidrigt!

Många borgerliga väljare är upprörda och det med all rätt. Men vad gör man? Jo krigar på sociala medier, vilket inte leder någonstans. Våra politiker är väl medvetna om att svenska folket inte kommer att ha några invändningar och att de kan göra precis som de behagar utan att det får några konsekvenser – förutom lite kritik på Facebook, vilket de struntar fullständigt i!

Men det säger en hel del när inte ens Stockholmarna själva ids lämna soffan för att gå ut på gatorna och protestera. De hade lätt kunnat parkera sig utanför Rosenbad och vägrat lämna området förrän Moderaterna rev upp samarbetet med Miljöpartiet. Men man vill inte och man bryr sig inte! Man rycker på axlarna och hoppas på det bästa – livet går vidare. Att därför förvänta sig att människor från övriga landet ska ta sig till huvudstaden för att deltaga i en massprotest är att hoppas på för mycket. Inte ens kändisar och debattörer bryr sig på riktigt, det är vi många som kan intyga efter att ha försökt få gehör för att mobilisera protestaktioner.

Så det är bara att acceptera att vi lever i en korrupt demokratur, där medborgarna i det stora hela tycker att det är livet på en pinne!

Bilden kan innehålla: en eller flera personer
Annonser

4 reaktioner till “Judaspartier sätter krokben för Sverige både på riks- och kommunnivå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s