Stöveltrampen ekar redan på gatorna!

Ännu en vecka av våra liv har passerat och ”veckans värsta”, förutom det politiska limbot, var definitivt nyheten om att fyra terrorister kommer att släppas ur svenskt fängelse inom kort, fast de är uppenbart radikaliserade och ett hot mot både Sverige och Danmark. Min tro på svenskt rättssystem fick sig ännu en törn efter att dessa terrorister som dömdes i dansk domstol istället fick avtjäna sina straff i Sverige och därmed sänkte fängelsestraffet med flera år samt det faktum att de nu släpps enbart på grund av att de avtjänat 2/3-delar av sitt straff, vilket tydligen är praxis. Signalerna som sänds för hur Sverige hanterar grovt kriminella individer – både mördare och våldtäktsmän – har sedan lång tid tillbaka varit att vi istället för att ge dem hårda straff, stryker de medhårs med silkesvantar och de flesta får knappt några kännbara straff och undgår för det mesta utvisning. Nu kan vi bocka av att detta även gäller terrorister – först Akilov och nu dessa fyra jihadister. Vi kanske ska skaffa oss en ny slogan inom turistnäringen – ”Welcome to Sweden – gangsta’s paradise!”

Även de politiska turerna har slagit knut på sig själva under veckan som gått och Ulf Kristersson har lyckats med konststycket att först avsätta en statsminister, för att sedermera återinsätta honom på tronen igen två veckor senare. Under gårdagen kunde man se hur Kristersson sattes på piedestal av vissa för att han gjort allt för att få ihop en regering och skulden fick Lööf och Björklund ta på sig. Helt fel för han gjorde verkligen inte allt – istället kastade han bort nyckeln till regeringslösningen direkt när han fick uppdraget av Talmannen, genom att vägra att ens samtala med Jimmie Åkesson (SD), trots att man har mycket gemensamt med partiet på det politiska planet. Jimmie Åkesson är de facto den enda partiledare som hållit huvudet kallt de senaste veckorna – han betraktar spektaklet och bidar sin tid!

Som jag ser det är hela Alliansen en bunt förlorare och jag tror att deras förtroendekapital minskat drastiskt hos väljarna på grund av deras uppenbara inkompetens, där man enbart drivs av maktlystnad samt stänger öronen för en stor del av folkets vilja.

En bekant uttryckte nyligen att det hade varit bättre för Sverige att ha samma system som i USA med enbart två partier att välja mellan och jag är böjd att hålla med. I princip är vi redan där – Sjuklövern är ett block och Sverigedemokraterna representerar det andra blocket.

Hela sjuklövern mål det senaste året har varit att svartmåla Sverigedemokraterna och efter valresultatet har deras förakt för väljarna lyst igenom varje dag. Faktum är att man inte ens hymlar om det längre! De senaste veckornas politiska charader har faktiskt fått sjuklövern själva att framstå som den infekterade bölden i svensk politik!

Etablissemanget målar gärna upp en fantasifull bild av hur landet skulle fördärvas om SD kom till makten och hur vi skulle få se nazister marschera på våra gator om detta otyg besannades, men efter att politikerna nu visat sina sanna ansikten så är det tydligt att det faktiskt är de själva som är de riktiga nazisterna och fascisterna.

Om man läser vad nazism och fascism står för så kan man se vissa drag från båda ideologierna i tänket hos sjuklövern – till exempel ett elitstyre där individen är underställd statens behov med målet att bilda en auktoritär stat samt ett avvisande av främmande raselement, oftast med judiskt ursprung. Ingen har väl kunnat undgå att se hur man trampar på svenska folket och sover med fienden bara för att komma närmare makten? Det är heller ingen nyhet att Socialdemokraterna sedan flera decennier tillbaka öppet stöttar Palestina och föraktar Israel, såväl som att man bjudit in radikal islam till Sverige som är ett aktivt hot mod judarna i landet. Demonstrationer på gator och torg som öppet visar hat mot judar, hatpredikanter i moskéer som uppmanar till våld mot judar samt attacker mot synagogor är bara några exempel på hur den svenska regeringen aktivt vänt ryggen mot den judiska befolkningen. Droppen var när den palestinier som dömts för den senaste attacken mot synagogan i Göteborg undgick utvisning.

Om vi dessutom lägger upp fakta på bordet så är det Socialdemokraterna och Centerpartiet som på riktigt varit nazister med både koncentrationsläger och rasbiologiska center i bagaget, medan Sverigedemokraterna aldrig aktivt deltagit i nazistiska aktiviteter – bortsett från att partiet bildades av personer med tvivelaktig bakgrund, men hur någon kan få det till att vara likvärdigt med nazism ställer jag mig mycket frågande till.

Vi behöver således inte vänta på att få höra stöveltramp på gatorna om SD kommer till makten som man gärna insinuerar – det finns redan här om vi bara spetsar öronen!

stop look listen think

5 reaktioner till “Stöveltrampen ekar redan på gatorna!

  1. Googlar man ‘koncentrationsläger i Sverige’ så hittar man bland annat en artikel i Expressen där det framstår som att det var lokala Nazister som på eget bevåg planerade dessa läger.Det är ju orimligt att tro att inte planeringen var uppe på regeringsnivå när man betänker att det var de nazianstrukna Bondeförbundet som i koalition styrde med S.Annie Lööf borde skämmas över sitt arv.Minst skämmas och kanske be om ursäkt också.Nu blev man förbannad igen-en annars fridfull söndagmorgon.

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s