MP säger ja till samarbete med Alliansen i Stockholms stad – den utlovade Östliga förbindelsen läggs på is!

Så verkar det totala sveket för många Stockholmare bli verklighet. Det handlar så klart om styret i Stockholm där man nu flaggar för maktskifte efter att en rödgrönrosa majoritet med Socialdemokraterna i bräschen styrt den senaste mandatperioden. Miljöpartiet i Stockholms stad beslutade nämligen igår kväll att säga ja till samarbete med Alliansen. I uppgörelsen ingår en utredning om att gräva ned Centralbron – den sexfiliga motorleden som löper genom Gamla stan. Man har även fått igenom att det inte ska satsas på den ”Östliga förbindelsen” de kommande fyra åren och även krav på att införa miljözoner på de gator som inte klarar luftkvaliteten (bl.a. Hornsgatan på Södermalm).

Alliansen och Miljöpartiet har kallat till gemensam presskonferens klockan 12.30 idag.
Nu kommer även uppgifter om att Ulf Kristersson kallat hela riksdagsgruppen till ett extrainkallat fredagsmöte, men han är så klart förtegen om vad – förutom att det rör läget i svensk politik.

Det makabra här är att Moderaternas viktigaste vallöfte i Stockholm var kravet på en Östlig förbindelse: ”Moderaternas löfte till Stockholmarna är därför okomplicerat och tydligt: Vi kommer inte att äventyra bygget av en Östlig förbindelse i eventuella samarbetsförhandlingar efter valet.”

Men ser man på, när allt ställs på sin spets och M-politikerna ställs inför valet att köra över väljarna totalt eller bita i det sura äpplet och börja förhandla med Sverigedemokraterna så är det makten som hägrar i vanlig ordning!

Grattis alla Stockholmare som trodde att ni röstade på Moderaterna – nu får ni istället se er totalt blåsta på er röst som istället hamnade på Miljöpartiet som får diktera villkoren!

Var är Ulf Kristerssons och framförallt partistyrelsens fördömanden nu? När Moderata politiker i Blekinge meddelade att man ämnade samarbeta med Sverigedemokraterna i en kommun var man snabba med att ta dem i örat, men det här är tydligen helt acceptabelt.

Men det är klart, målet är att stänga ute Sverigedemokraterna från inflytande och då är tydligen alla medel tillåtna. Jösses vilket hyckleri! Jag undrar hur många väljare Moderaterna förlorar på den här kohandeln?!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/m62RJp/mp-sager-ja-till-samarbete-med-alliansen-i-stockholm

867f87d49feefb3f0763857507528248.png

Annonser

5 reaktioner till “MP säger ja till samarbete med Alliansen i Stockholms stad – den utlovade Östliga förbindelsen läggs på is!

 1. Min övertygelse att flytta ifrån Stockholm och Sverige växer sig allt starkare för varje nyhet. Tokerierna tar alldrig slut.
  Sverige har varit som en isolerad ö.
  Sverige deltog inte i kriget.
  De flesta svenskarna vet inte att det fanns ett krig i världen, i Europa, i grannländerna.
  Allra minst vet de att finska söner och fäder räddade med sina liv Sverige från att bli occuperad av Ryssarna.
  Alla Finnar, alla Danskar, alla Norrmen har fått betala dyrt för sina länders frihet. Hundrstusentals män och kvinnor i grannländerna stred och dog för sitt land.
  Grann länderna har känslan för fosterlandeti generna.
  Sverige är ett förlorat land. Svenskarna har inte känslan för fosterlandet i ryggmärgen så som Norrmän, Danskar och speciellt Finnar har.
  Sverige flyter någonstans i rymden, i no mans land. I landet if. Sverige som ett land har upplösts.
  Alla är hen. Pippi är rasistisk.
  Men skall bära bindor.
  Det är total kaos i alla identiteter i Sverige.
  Militären är borta. Finland skall skydda Sverige i fall krig bryter ut?
  Total kaos i hela samhället.

  Gillad av 1 person

  1. Men anledningen till att vi slapp krig var ju att vi kunde mobilisera en avskräckande militär motmakt.Glöm inte den svenske tigern.Varken Ryssen eller Tysken hade någonsin återsett moderjorden ifall de ens tänkt tanken på anfall mot Sverige.Svensken är seg som Kruppstål och hård som Bohusgranit när det väl gäller.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s