Två kvinnor och en flicka har fått halsen avskuren vid den grekisk-turkiska gränsen!

Två kvinnor och en flicka hittades igår mördade nära den grekisk-turkiska gränsen. Alla tre hade fått halsen avskurna och hade händerna bakbundna. Kropparna låg med två till tre meters mellanrum.

Polisen har ännu inga upplysningar om kvinnornas identitet, men de verkar vara i 15-30 års åldern, varav den yngsta är under 15 år. Kvinnorna har ”mellanöstligt eller nordafrikanskt utseende” och man undersöker nu huruvida de har rest till Grekland från andra länder. Man har tagit DNA-test för att utröna om kvinnorna var släkt med varandra.

Det var en landsman som upptäckte liken av kvinnorna på den grekiska sidan, 50 meter från floden Evros som flyter mellan Turkiet och Grekland nära byn Pragi.

De senaste åren har tusentals migranter korsat floden från Turkiet för att ta sig in illegalt i Grekland. Bara i år har över 10.000 människor kommit in i landet via floden. Enligt grekiska myndigheter har 24.000 migranter korsat gränsen till Grekland i år och man har anhållit dubbelt så många illegala invandrare jämfört med förra året.

https://politiken.dk/…/To-kvinder-og-en-pige-fundet-dræbt-n…

evros

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s