Pengar från Allmänna Arvsfonden spenderas på multikulti!

Om man vill förstöra sin dag så kan man läsa nedanstående och förfasas över var pengar från Allmänna Arvsfonden tar vägen!

Arvsfondsdelegationens ledamöter utses för övrigt av regeringen om det var någon som undrade. På hemsidan går att läsa att alla verksamheter som får stöd ur Arvsfonden ska vila på demokratisk grund och styras av värderingar om allas lika rättigheter och möjligheter oavsett kön, könsidentitet, etnisk och social tillhörighet, religion, sexuell läggning eller ålder.

EDIT: För att undvika missförstånd – det finns även andra organisationer som får bidrag. Poängen här är att påvisa att väldigt många multikultiorganisationer får skyhöga bidrag. Det är givetvis myndigheterna och regeringen som jag beskyller och inget annat!

349_1539251461747

6 reaktioner till “Pengar från Allmänna Arvsfonden spenderas på multikulti!

  1. Även om detta är från 2015 så tror jag det ser likadant ut föregående år och även i framtiden, det ska tydligen ösas pengar över andra religioner och antirasistisk propaganda. Jag röstar SD men jag är verkligen inte rasist, men blir fasen irriterad över att så fruktansvärt mycket pengar ska gå till allt annat än äldrevården, LSS, skolan, psykiatrin mm. mm. Usch detta land kollapsar inom en snar framtid.

    Gillad av 4 personer

    1. Det är ingen som har ifrågasatt om de gör något bra eller inte. Däremot vänder jag mig emot att så mycket pengar spenderas på organisationer som baseras på etnicitet – särskilt när det rör sig om kulturer som förespråkar kvinnlig könsstympning, barnäktenskap och kvinnoförtryck i Sverige, vilket rimmar väldigt illa med deras värdegrund som de så fint beskriver på sin hemsida!

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s