Dödsstraff till IS-terrorister efter attack mot kristna i Egypten – meanwhile in Sweden…

En egyptisk militärdomstol dömde idag 17 personer till döden för en rad självmordsattacker mot kristna kyrkor. Extremistgruppen ISIS har tagit på sig ansvaret för självmordsbombningarna som dödade dussintals personer. 74 människor dödades i attackerna år 2016 respektive 2017, där målen bestod av en koptisk kristen kyrka i Kairo, Alexandria och staden Tanta i Nilendeltat.

Domstolen dömde även 19 personer till livstids fängelse och 10 andra till mellan 10 och 15 års fängelse.

Flera platser där man utöver kristendom har upprepade gånger varit måltavlor för attacker utförda av ISIS. En självmordsattack den 11 december 2016 i hjärtat av Kairo dödade 29 personer. I april 2017 blev 45 personer dödade när kristna människor samlades för att fira Palmsöndagen i Tanta och Alexandria.

Ungefär 10% av Egyptens sunni-dominerande befolkning består av kristna kopter. Sedan år 2013 har hundratals poliser, soldater och civila dödats i extremistattacker i Eygpten.

I november förra året dödade misstänkta ISIS-medlemmar över 300 muslimska tillbedjare i en attack med vapen och bomber i en moské på Sinaihalvön. Den egyptiska armén har haft stor fokus på att få bort ISIS och i april i år dömdes 36 personer till döden för kyrkobombningar.

Precis så ska det gå till med hårda straff mot dessa usla extremister som förpestar världen! Man sänder även rätt signaler och visar att man tar i med hårdhandskarna mot de som dödar oskyldiga människor bara för att man har olika trosuppfattningar.

Meanwhile in Sweden… kan vi inte ens klara av att utvisa människor ur landet trots att de begått grova och djupt allvarliga brott samt är en fara för allmänheten.

Det senaste exemplet är palestiniern som genomförde en mordbrand mot synagogan i Göteborg och som slipper utvisning samt självklart herr Akilov med sitt terrordåd i hjärtat av Stockholm.

Det finns så många andra exempel att sidan inte skulle räcka till! Det är helt klart så att de signaler som Sverige sänder ut är att det är helt ok att komma hit och hota, hata, begå brott, döda samt våldtaga civilbefolkningen för vi kan ändå inte komma åt er – inte ens skicka tillbaka er från det avskräde ni kom ifrån! Istället får de stanna kvar här med livstids försörjning och allehanda förmåner som tillkommer de ”offer” som etablissemanget i Sverige klassificerar dessa kriminella individer.

Men ni kan sitta i lugnt i båten gott folk – vi är trots allt en humanitär stormakt och då finns det inga begränsningar för hur givmilda vi kan vara oavsett hur allvarligt brottet är!

https://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2018/10/11/Egyptian-military-court-sentences-17-to-death-for-ISIS-church-attacks.html

christian

Annonser

3 reaktioner till “Dödsstraff till IS-terrorister efter attack mot kristna i Egypten – meanwhile in Sweden…

  1. Regeringen håller sig till sin plan och låter migranter från tredje världen välla in i Sverige för att underminera den tidigare etniska homogeniteten och söndra nationalstaten. Att slå sönder vår nation är en del av en plan(Kalergiplanen) som har bedrivits i över 90 år. Den kommer inte att upphöra förrän den siste svensken ligger sönderslagen på gatan och blöder till döds.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s