Varför ökar våldtäkterna igen?

Ännu en våldtäkt skedde igår kväll – denna gång i Hökarängen, där en tonårsflicka våldtogs i ett skogsområde. Lägg därtill en gruppvåldtäkt i Malmö i helgen och ytterligare en gruppvåldtäkt i Gällivare igår så kan man konstatera att våldtäktsrapporteringen gått från noll till hundra på bara några veckor efter valet. Är det en slump eller är det månne så att statsstyrd media lagt locket på i valtider för att återigen invagga folket i en falsk trygghet?

Jag var inte ensam om att notera att våldtäktsbrotten plötsligt lyste med sin frånvaro ju närmare vi kom valet. Jag minns så väl att jag diskuterade detta med en Facebookvän och vi frågade oss om poliserna helt plötsligt tagit tillbaka kontrollen och lyckats stävja våldtäkterna, eller om det helt enkelt handlade om en aktiv mörkläggning för att få svenska folket att glömma otryggheten och effekterna av polisbristen samt uselt ledarskap. Att det nu från en dag till en annan rapporteras våldtäkter varje dag ger mig vatten på min kvarn.

Något är ruttet och jag vill inte veta hur många våldtäktsoffer som man undvikit att rapportera om de senaste två månaderna bara för att man vill frisera siffrorna och Sverigebilden. Vårt land börjar mer och mer likna en korrupt diktatur där regeringsmakten försöker roffa åt sig så mycket som möjligt utan en tanke på sina medborgare. Demokratin i Sverige som man förr var mäkta stolt över är sedan länge bortblåst och när människor inte bryr sig utan bara gör som man blir tillsagd så har överheten oss som i en liten ask!

https://www.aftonbladet.se/…/misstankt-valdtakt-i-hokarangen

worry

Annonser

4 reaktioner till “Varför ökar våldtäkterna igen?

 1. Det var högst sannolikt aktiv mörkläggning.Skulden är att våra tidningar ägs av en handfull ägare.Anna Hagvall var ju inne på att tidningsägandet i Sverige är alltför koncentrerat på få ägare,hon uttryckte sig ju klumpigt när hon började nämna ”familjer” men hon har rätt i sak att det är ett problem med få tidningsägare.Lögnerna och förtigandet blir lättare att vidmakthålla när det endast är en handfull som skall hantera dem.

  Gillad av 1 person

 2. Din analys är rätt. De kyniska sosse medierna fullkomligt skiter i våldtagna kvinnor.
  Dessa våldtäkter är krigsbrott.
  Sverige befinner sig mitt i ett låg intensitet gerilla krig där våldtäkt är en del av strategin.
  De invasiva styrkorna har infiltrerat alla byar och städer och utför sabotage enligt krigs handboken. Sverige har ingen militär att sätta emot för att bekämpa invasions styrkorna.
  Det här låter som fantasier men den här strategin har använts i århundraden för att bringa fienden ur balans och försvaga fienden.
  Allt är by the book.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s