Hur hamnade vi här?

Att Sverige skulle bestå av över en miljon rasister är en stor fet lögn som våra meningsmotståndare intalar sig själva för att inte behöva tackla hur verkligheten ser ut efter att ryggradslösa politiker tillbringat de senaste två decennierna med att stoppa huvudet i sanden.

Under falska premisser har man ägnat sig åt att låtsas göra en god gärning genom att öppna upp portarna till landets gränser och kasta bort nyckeln, samtidigt som svenska folket fått stå maktlösa vid sidan om med bakbundna händer och beskåda hur landet bits för bit brutits ned samt det svenska skyddsnätet slutligen krackelerat. De få gånger någon anständig journalist gjort sitt jobb genom att ställa ansvarig regering mot väggen, har vi fått höra de numera bevingade orden ”vi har varit naiva” och sedan har man köpt sig ytterligare tid genom att lova att tillsätta en utredning.

I själva verket kan Sverige, såväl som stora delar av världen, delas upp i två grupper:

1. De som vill att människor i nöd ska få skydd i vårt land, men förväntar sig att de som väljer att bosätta sig här tar seden dit de kommer och anpassar sig till sitt nya lands normer och värderingar samt är villiga att arbeta hårt för att bygga upp ett nytt liv och försörja sig själva.

2. De som tycker att hela världen ska bjudas in till Sverige på skattebetalarnas bekostnad, men ändå få fortsätta att leva, klä sig samt utöva sina egna lagar och traditioner precis som i hemlandet. De stackars individerna ska heller inte behöva arbeta en dag i sina liv eftersom de snälla och naiva svenskarna gladeligen ställer upp med livstids försörjning för hela klanen.

Således handlar det inte om rasister och antirasister, utan snarare om människor med kurage och sunt förnuft som tänker på nästa generation vs. oansvariga och egoistiska fullblodsidioter!

Hur kunde vi då hamna här? Ja, vi får gå rätt långt tillbaka för att hitta vettiga svenska politiska ledare. Jag har personligen aldrig röstat på Socialdemokraterna i ett riksdagsval, men om sanningen skall fram så tycker jag att de gamla betongsossarna från förr gjorde mycket bra för Sverige. En socialdemokratisk statsminister sticker ut mer än andra – Per Albin Hansson som grundade idén om folkhemmet.

Om man tittar på dagens ”arbetarparti” så har man svårt att förstå att en socialdemokratisk statsminister uttalat nedanstående citat:

”I täten på denna erövrarstråt går den svenska socialdemokratin och dess lösen är: Sverige åt svenskarna, svenskarna åt Sverige!”

Om vi ska applicera det på dagens samhälle så hade det varit bättre att byta ut ordet svenskarna mot migranterna! Med detta sagt vill jag påpeka att jag känner aversion mot våra politikers agerande och inte mot migranterna i sig, som bara gör det som vi alla skulle göra i samma situation – det vill säga förser sig av det som så välvilligt erbjuds på det dignande smörgåsbordet.

I ett av Per Albin Hanssons tal, framgår det rätt tydligt att en stor del av svenska folket var ”slöa” och ”likgiltiga” på 1920-talet genom att aktivt inte deltaga i de demokratiska valen. Som synes i nedanstående citat från talet, var en stor del av svenskarna redan på 1930-talet ett ointresserat folk som behövde en spark i arslet!

”Efter den allmänna rösträttens införande beror det helt och hållet på folket självt hur det är ställt i landet. Erövringen av Sverige åt svenskarna kan ske med valsedeln. De som leva i betryck och otrygghet äro tillräckligt många för att samlade bestämma över landets politik. Vad som hittills förhindrat dem att så göra är slöheten och likgiltigheten. Där är den farligaste fienden till folkets väl. Det är den som hindrar oss att göra Sverige till det goda hemmet för alla svenskar. Det är en i djupaste mening fosterländsk gärning att krossa denna folkfiende.”

https://ureuropa.wordpress.com/2009/12/01/sverige-at-svenskarna-svenskarna-at-sverige-av-per-albin-hansson/

sunt förnuft

Annonser

7 reaktioner till “Hur hamnade vi här?

 1. Men så dumma är svenskarna att dom, fulla av negativ inverkan från M, C och S och mot bättre vetande, hellre röstar på de partier som förstört landet än på det parti som vill rädda det!
  Amen

  Gillad av 3 personer

 2. Mmm,fast den farligaste fienden just nu är kanske trots allt inte slöhet utan splittring.En sak är säker och det är att de allt större ekonomiska klyftorna måste hejdas annars går folk till höger eller vänster och man väljer det som man tror är bäst eller minst dåligt.I det lilla finns det stora och jag utgår från min egen situation.Däremellan har vi radikal islam som gör anspråk på makt.
  Nä,nu skall jag dricka en kopp kaffe bryggt på vatten med ett antal mer eller mindre skadliga herbicider och pesticider.Miljögifter är spiken i kistan för vårt sätt att leva och det allra största hotet.

  Gillad av 2 personer

 3. Instämmer helt och hållet med dig, svenska folket är för fega för att höja sin röst och protestera.
  Troligen tänker dom, om dom nu tänker överhuvudtaget, att allt kommer att lösa sig av sig själv.
  Jag försöker förstå hur merparten av svenska folket tänker, men vecka efter vecka inser jag aldrig kommer att förstå det.
  Rebloggar detta på micaelsblogspot

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s