Regeringsalternativet som kan eliminera SD:s vågmästareroll!

Igår släppte Samhällsnytt bomben om att FN den 10 december kommer att anta ”Global compact for safe, orderly and regular migration”, där regeringskansliet har bekräftat att Sverige kommer att skriva under avtalet som har dissats av till exempel USA och Ungern. Ramverket har som huvudmål att luckra upp nationella barriärer mot migration och införa nya vägar in. Migranterna ska särbehandlas på ett positivt sätt: få hjälp med lån, sänkta avgifter för överföring av pengar till hemlandet, särskild tränad vårdpersonal och höjda straff för brott mot migranter. Samtidigt kommer medier att beläggas med munkavle och ingen negativ rapportering om invandringen kommer att tillåtas.

Detta väcker återigen frågan om VEM som kommer att styra landet den 10 december och hur liten chansen är att Sverige inte kommer att skriva på ett avtal som i princip kommer att innebära att vi ska försörja hela Afrika och Mellanöstern.

Igår hade Moderaternas partiledare och eventuellt tilltänkte statsministern Ulf Kristersson enskilda samtal med Stefan Löfvén (S) om regeringsbildning och han har inga samtal inplanerade med Jimmie Åkesson (SD). Centerpartiet och Liberalerna har hela tiden haft som krav för Allianssamarbetet att man allierar sig med Socialdemokraterna och inte släpper en tum åt Sverigedemokraterna. Gårdagens möte kan tyvärr vara en indikation på vad som komma skall. Jag är böjd att hålla med en bekant till mig vars tips är att den nya regeringen kommer att bestå av Moderaterna+ Socialdemokraterna+Centerpartiet+Liberalerna+Kristdemokraterna.

Om detta förfärliga samverkande skulle bli verklighet, vilket i sådant fall är ett rejält stamp på en stor del av landets befolkning, så innebär det att SD hamnar i minoritet och inte kan göra något alls – inte ens med stöd av V och MP! Lägg därtill lågkonjunkturen som bara väntar på rätt tillfälle att dra igång och det faktum att det här FN-avtalet kommer att väcka ont blod i länder där bägaren håller på att rinna över för folk, som t.ex. Frankrike och Tyskland och risken för att inbördeskrig bryter ut i Europa är inte omöjligt, så är hela katastrofen för moder Svea ett faktum!

Det enda positiva är att EU och FN på sikt kan förlora makten, eftersom vi inte längre kan finansiera dessa organ om kapitalet lämnar medlemsländerna – men till vilket pris?!

Jag är förbluffad över att sju klåparpartier är beredda att sätta ett helt lands existens på spel bara för att man är livrädd att förlora makten till ett parti som har folket i ryggen och därför gör precis ALLT för att stoppa partiet från att få det minsta lilla inflytande. Den här charaden börjar få oanade proportioner och snart måste svenska folket ut på gatan och kräva sin rätt! Fyra års diktaturstyre med dessa fem partier vid rodret kan bara leda åt ett håll – käpprätt åt helvete! Skriver regeringen dessutom under FN:s migrationsavtal så är det god natt på riktigt!

Jag är inte beredd att sätta mina barns framtid på spel för att fem egocentriska individer är så totalt uppfyllda av sitt eget maktbegär att de inte ser handen framför sig. Nästa vecka får vi troligen veta utfallet på detta utdragna drama och blir det så illa som vissa tror, så är det dags att svenska folket gaskar upp sig och sätter ned foten!

end.jpg

15 reaktioner till “Regeringsalternativet som kan eliminera SD:s vågmästareroll!

 1. Det blir med stor sannolikhet precis som du skriver ang regeringsbildningen.Man är rädd för att förlora makten med allt vad det kan innebära för de sjuklövades privilegier.Klia min rygg så kliar jag din ungefär.SD kommer att stängas ute.

  Gilla

 2. Ang. den där UN kompaktet, så har jag redan för nån vecka sen kontaktat både SD, AfS (och MED, tror jag) via deras hemsidor. Delade faktiskt länken till själva dokumentet. Inget svar. Ingen reaktion. Alls.
  När man ser på saker och ting, så är jag mycket tveksamt att det går att undvika ett inbördeskrig. Det är snarare ett faktum att den kommer. Allt har gått för långt. Och det värsta är att hela eländet har blivit planerat och utförd ganska målmedvetet.

  Gillad av 2 personer

 3. Synd att alla gamla Högerröstande har försvunnit…
  I dagsläget så hade dessa, som vanligtvis inte skolat sig på ABF behövts, för att styra upp det Svenska samfundet. Får man välja mellan mindre i plånboken eller att bli dräpt, så är ju valet inte så svårt.

  Gillad av 1 person

  1. Fast det var väl Reinfeldts högerpolitik som satte spiken i kistan,så uppfattar jag det åtminstone? En riktig högerpolitik där fler skulle slåss om jobben med sänkta löner.Man slog sönder samhället med den sk flyktingonvandringen.Den ömhjärtade kulturvänstern fick man med på tåget.

   Gillad av 1 person

   1. 1969 försvann Högerpartiet och uppblandades därefter med kreti och pleti, som är nått helt annat…Bara namnet Moderaterna talar ju för vad det är. Det ”nya Arbetarpartiet” enligt Röjfelt.

    Gilla

 4. Rebloggar detta på micaelsblogspot med texten, nu är vi svenskar illa ute om inte ett mirakel händer.
  Men mirakel tog väl slut efter Jesus död. Så det ser mörkt ut för Moder Svea.

  Gillad av 1 person

 5. Folken vill ha sina egna länder att bestämma över, länderna är närmast organiskt framvuxna. Jag har sedan 90 talet hävdat att EU strävar efter en odemokratisk överstatlighet och att det kommer att leda till krig i Europa. Byråkratin i EU kommer att orkestrera detta när ”pöbeln” nu protesterar mot massinvandring och överstatligheten blivit synliggjord. Den här gången kommer Sverige inte undan utan regeringen kommer att skicka flyg och trupp mot ”dissidentstaterna” samtidigt kommer Islam att ta chansen att med våld försöka ta över styret i landet vilket dessutom leder till inbördeskrig – ta till vapen eller fly?!

  Gilla

 6. Herre min skapare, vi ska inte skriva på en massa avtal och dekret.

  Det räcker bra med de ”halvhemliga” dekret som Olof Palme undertecknade på 70-talet.

  Ex. att låna ut pengar till Nordkorea.

  Sådana märkliga dokument, avtal och dekret skrev Palme på under 70-talet.

  Ingen vet hur många och exakt vad det rör sig om.

  Men det hade främst med folkförflyttningar att göra.

  Så nu räcker det med avtal alltså.

  Gilla

 7. ja för den som inte visste nu vet jag inte men jag kan ju inte veta alt men .när landet och folks säkerhet även våran nationalstat står på spel det gäller även våran välfärd och vårat kära folkhem är hotad av en yttre makt som den är nu så har folket rätt att resa sig och gå man ur huse och stå upp för sitt land och kasta ut regeringen och riksdagen.. och staten och polisen får inte hindra folket att göra detta sverige klar sig utan regering för tillfället och då kan inte staten styra då är det folket som styr landet .

  Gilla

  1. ett till lägg. om inte folket reser sig och går man ur huse så skulle ju AFS eller MED kunna utnyttja denna rättighet igenom att våldgästa regeringen och riksdagen och däröver ta över rodret. någon kan ju bjuda in dom här två partierna till denna sida

   Gilla

 8. här har vi nästa..ja just det i sverigestan sverabia absurdistan sverige så har det funnits myndigheter som ska hålla koll på regering och stat och kommun så att sådant här inte händer visst fans det anledning av att plocka bort dom här myndigheterna hade dom nu funnits så hade detta inte hänt man kan ju plocka bort dom här myndigheterna om det inte föreligger någon risk för folket och landet så kan man ta bort dom .. det som inte fick ske det har nu skett och nu måste vi åter igen plocka in dom här låt oss nu kalla dessa för skyddsmyndigheter som har i uppgift att skydda landet och folket dom ska stå oberoende och opartiska och får inte ha något eller någon samröre med regering och riksdag och staten dom är inviduella och arbetar var och för sig .här kommer dom författningsdomstolen tjänstemannaansvaret riksrättsdomstolen folkmordstribenalen tror jag mins inte riktigt hur befattningsdomstolen sedan fans också sjukförsäkringskassedomstolen har jag för mig ja det fans en hel del sådana

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s