Margot Wallströms hyckleri är makabert!

Idag tog Margot Wallström (S) på sig äran av att Nobels Fredspris gick till Denis Mukwege. Obekräftade uppgifter från en källa som vill vara anonym, ger dock vid handen att regeringen Löfvén genom Margot Wallström drog in budgeterade statsmedel till bland annat Panzi, som sedan slussades in bakvägen för att brukas i migrationssektorn. Höjden av dubbelmoral!

Sverige med flera nordiska länder har i flera år bidragit till Panzi-sjukhuset. Helt plötsligt bestämde dock EU att rekommendera sina medlemsländer att inte längre ge bidrag till ”verksamheter/drifter” – det vill säga löner till bland annat sjukhus. Den första ministern som drog in detta bidrag var Sveriges utrikesminister Margot Wallström. De belopp som var budgeterade till bland annat Panzi smögs sedan in som bidrag till migrationspolitiken.

En insider-källa har dessutom berättat att Wallström under sitt år i EU inte gjorde en enda bra sak, förutom att sitta och dra in 300.000 kronor i månaden skattefritt.

Om några månader är det EU-val och då är det dags för folket att bestämma var skåpet skall stå och jag hoppas innerligt att det är väldigt långt till höger i enlighet med vad övriga Europa förespråkar!

https://www.affarsvarlden.se/bors-ekonominyheter/foretagsledaren-som-samlar-kapital-till-fredpristagaren-6934101

Annonser

7 reaktioner till “Margot Wallströms hyckleri är makabert!

  1. Att Margot dels tycker att det är bra att ge Nobelpris till en läkare som räddar våldtäktsoffer i Afrika samt en person som tillfångatagits och skändats av IS är höjden av hyckleri eftersom hon samtidigt sitter i en regering som gladeligen släpper in de män från dessa länder som utfört dessa dåd.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s