Kristersson har möten med alla utom nyckelpersonen!

De stora tidningarna rapporterar nu om att Ulf Kristersson (M) idag haft ett enskilt möte med Stefan Löfvén (S) för att diskutera regeringsbildning, vilket även bekräftats av M. Vidare framgår det att Kristersson även har möten inbokade med sina Allianskollegor de kommande dagarna för att diskutera utkomsten av mötet med Löfvén och sondera terrängen för nästa steg. Man utesluter inte fler möten med Löfvén.

Jag tycker det är märkligt att Kristersson inte har något möte inbokat med Jimmie Åkesson (SD) som leder landets tredje största parti samt har lovat att fälla alla regeringsalternativ som inte ger partiet inflytande. Där om någonstans borde man väl lyssna på alternativen och sondera möjligheterna för hur man ska få SD:s godkännande för en M-styrd regering.

Men i samma anda som tidigare låter man den dörren förbli stängd. Jag undrar om Kristersson har reflekterat över hur många tusentals Moderatväljare som kommer att känna sig dubbelt svikna om M och S inleder samarbete. Det här var inte det sista valet i landets historia – om fyra år är det dags igen (om inte förr) och då gäller det att man inte svikit sina väljare grundligt för då lär man få betala ett högt pris när det är dags att gå till valurnorna.

En majoritet av svenska folket må vara enfaldiga, men alla har en gräns och jag är rätt övertygad om att ett samarbete med det parti som har sett till att köra landet i botten på alla sätt och vis samt bjudit in radikal islam och blundar för konsekvenserna av hederskultur samt kvinnoförtryck, inte kommer att falla i god jord!

svek

Annonser

8 reaktioner till “Kristersson har möten med alla utom nyckelpersonen!

 1. Etablissemanget släpper inte makten.När man väl gjort sitt inom politiken kan bli landshövding eller ambassadör.Såna fina poster får de garanterat inte ifall de släpper i SD.Finspångrättegångar ligger kanske också i bakhuvudet och oroar eftersom de vet att de är skyldiga gäller det att behålla makten.Lagar kan ändras och *Reinfeldtare kan få sitta i finkan
  *Reinfeldtare=landsförrädare
  Sverige har sin motsvarighet till Quislingar-Reinfeldtare.

  Gillad av 1 person

 2. Det hela är så otroligt töntigt att man gäspar. Jag ångrar att jag röstade. Alldrig mer.
  Varför skall man rösta på några som beter sig mer omoget än förskole barn?
  Sandlåda.

  Gillad av 2 personer

 3. 7-klövern är livrädda för att SD skall få insyn i hur Sverige mår på riktigt, det lappas och klistras för att hålla skenet uppe. Kommunisterna vet nog inte heller, för dom är kassakistan alltid fyld med råge! Hur kom det sej att valmyndighetens data klappade ihop under valkvällen, har det uträtts. SD föll tillbaka när räkningen kom tillbaka, det luktar!

  Gillad av 1 person

 4. Det är komplett galet och en skymf mot SD att de som tredje största parti inte ges den roll som jag anser att de ska ha. Nyckelordet är – inflytande.

  Inget annat är godkänt. Jimmie Åkesson har sagt det – Vi fäller alla regeringar om vi ställs utanför.

  Och så kommer det också att bli. Och jag tror vi marscherar snabbt mot ett kommande nyval!

  Gillad av 1 person

 5. Demokrati = folkstyre!
  Den svenska demokratin är död i och med att över en miljon röster ansågs komma från idioter som inte begrep bättre!
  God natt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s