6-årig flicka våldtagen på restaurangtoalett i Sydafrika!

En 6-årig flicka som igår var med sin mor på en populär restaurang i Pretoria, Sydafrika, blev våldtagen inne på herrtoaletten.

Enligt ett anonymt vittne, betraktade mannen sitt offer medan hon lekte i barnlekrummet på restaurang Dros i Silverton. Den 20-årige mannen satt i den del som var avsedd för rökare och bad servitrisen om ett glas vatten samt förklarade att han väntade på en vän. Kort därefter flyttade sig mannen närmare lekområdet och började titta på flickan som lekte själv. En kort stund senare gick flickan på toaletten och mannen följde efter. Han drog med sig henne från damrummet, höll handen för hennes mun och låste in sig med barnet på herrtoaletten där han våldtog henne.

Barnets mor, som tydligen är stamgäst på restaurangen, upptäckte att barnet hade försvunnit och när hon frågade personalen fick hon till svar att barnet var på toaletten. Modern gick till damtoaletten men kunde inte hitta barnet. Samtidigt hörde hon konstiga ljud från herrtoaletten och blev misstänksam. Hon försökte öppna dörren, men den var blockerad. Modern skapade stor uppståndelse, varpå våldtäktsmannen slutligen öppnade dörren. Mannen var helt naken och det var även barnet, som blödde från området runt ljumsken.

När några av de manliga gästerna såg vad som hänt började de misshandla den 20-åriga mannen. En av de restaurangansvariga låste toalettutrymmena för att skydda mannen från mobben. Barnet räddades och polisen kallades till platsen. Det fanns blodspår inne på toaletterna.

En anmälan om våldtäkt har upprättats och den misstänkta är i förvar. Restaurangen vill inte kommentera händelsen.

Förfärlig morgonläsning men det hade lika gärna kunnat hända här! Pedofiler utmärker sig inte i folkmassan och i dagens läge kan man inte lita på någon. Det är bäst att alltid ha uppsikt över sina barn, även om det inte alltid hjälper mot pedofiler samt lära barnen att inte lita på främlingar.

 

dros

3 reaktioner till “6-årig flicka våldtagen på restaurangtoalett i Sydafrika!

  1. Rebloggar detta på micaelsblogspot med texten, ur led är världen, och dom personer som utföra sådana här övergrepp, kommer tyvärr alltid att finnas.
    Om ingen stoppar vannsinet.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s